Dok se srpska zastava u Los Anđelesu vije, Dejan Joveljić je igrač sezone!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 02.10.2022.
08:15
Izvor: Sportske.net

Dobro se zabavlja u "gradu anđela".

@LAGalaxy
@LAGalaxy

Povezane vesti

Srpski napadač iz redova Los Anđeles Galaksija Dejan Joveljić proglašen je za najboljeg igrača u regularnom delu sezone MLS lige po izboru navijača.

Remijem protiv Real Solt Lejka, fudbaleri Los Anđeles Galaksija izborili su plej-of MLS lige. Jedini gol za domaće postigao je Brazilac Daglas Kosta sa bele tačke. Imali su još nekoliko šansi da slave na ovom duelu, prevashodno, još jedan jedanaesterac, ali ga nisu iskoristili kao ni druge prilike.

Na kraju dana - 1:1. A to je bilo dovoljno za slavlje domaćih povodom ulaska u plej-of i nastavka borbe za titulu, da bi u svemu tome navijači proglasili svog igrača sezone. Prema njihovom izboru to je Dejan Joveljić koji je odigrao zapaženu kampanju.

On je postigao 10 golova i imao tri asistencije na 30 utakmica u regularnom delu što mu je bilo dovoljno za ovo priznanje.

Joveljić je započeo svega sedam utakmica ove sezone, ali to ga nije omelo da kreira zavidan učinak i sa skoro golom po meču postane najproduktivniji fudbaler MLS lige kada su u pitanju igrači koji su sakupili minimum 900 minuta.


Utakmica u MLS ligi još uvek ima, a vi pogledajte sve parove na AdmiralBet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke