Donaruma: "Juče, danas, sutra...sa Rajolom"

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 25.06.2017.
23:02
Izvor: Sportske.net

Mladi golman ne planira da se rastane od svog agenta.

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Danas su se u medijima pojavile informacije da bi golman Milana Đanluiđi Donaruma mogao da se rastane sa "superagentom" Minom Rajolom.

Navodno se u celu priču oko produžavanja saradnje mladog čuvara mreže sa "Rosonerima" uključila i Donarumina porodica, oni žele da Đanluiđi ostane na "San Siru", što se Rajoli na dopada, pa su se pojavile spekulacije o prekidu saradnje sa poznatim agentom.

Više o tome u nastavku.


Ipak, to se po svemu sudeći neće dogoditi. Mladi čuvar mreže koji je trenutno sa U21 reprezentacijom Italije na EP u Poljskoj se oglasio putem "Tvitera".

On je svima do znanja stavio da se neće rastati sa Rajolom, kako je napisao sledeće:"Juče, danas, sutra", sve to uz heštegove "Donaruma" i "Rajola".


Na društvenim mrežama, ali i u medijima, se ubrzo napravila velika pompa oko njegove izjave, te je mladi fudbaler morao i da se izvinjava.

"Moj današnji tvit je podigrao mnogo prašine, a to nije bila moja namera, pa se zbog toga izvinjavam.

Želim još jednom da potvrdim svoju ljubav prema Milanu i njegovim navijačima. Trenutno je na mom umu sa reprezentacija, sa kojom ću nadam se moći da donesem poklon svim navijačima.

Moje obećanje je da ću se čim se završio Euro sastati sa svojom porodicom i svojim agentom i razmotriti potpisivanje novog ugovora
", napisao je Donaruma.

Dakle, saga se nastavlja, i dalje nije isključeno da Donaruma potpiše novi ugovor sa Milanom, ali će u čitavoj priči i dalje biti Mino Rajola.

Putem "Tvitera" se oglasio i Rajola, koji je napisao sledeće.

"Donarajola vs. hejteri 1:0. Šta je sledeće?"


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Demon
Monday, 26.06.2017
15:31

hahaha u koji se cirkus ovo pretvori. Pa Kasandra, Ljovisna i crna Rubi su male bebe za ovo.

avatar
Don Silvio
Monday, 26.06.2017
11:18

Rajoli hoce da proda kako bi procenat od transfera stavio u svoj dzep jer sto ga vise puta preproda vise zaradi tako da mu neodgovara da ovaj produzava saradnju

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 25.06.2017
23:57

Smaraju više sa ovim, ovaj Milan treba da se brine jer nema više Nesta,Maldini,Kaka,Pirlo,Sedorf,Shevchenko,Ronaldo,Ronaldinho, itd itd znači nemaju svetske zvezde, to je problem a golman je poslednja stvar na koju treba da se misli

avatar
MSSZRMK
Monday, 26.06.2017
13:24

Dobar tim pocinje od odbrane.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 30.06.2017
18:53

Dzabe Buffon ako nemas Chielini Bonnucci.

avatar
R E V O L T
Sunday, 25.06.2017
23:37

Donnaraiola je objavio da mu je Instagram profil hakovan.

avatar
Forza RoSs0neri
Monday, 26.06.2017
00:14

Mislim da je ovo pisao po tviteru :D

avatar
R E V O L T
Monday, 26.06.2017
08:55

Nije, na Tviteru je napisao da voli svog krmka vise i od mame, tate i rodjenog brata- dolaruma, dogiruma, hakeruma, to je on.

avatar
ProudKnight
Sunday, 25.06.2017
23:37

Treba klinca ostaviti malo da ohladi glavu. Ipak je on još tinejdžer i nije sposoban misliti, nego to nažalost drugi za njega rade i kako vrijeme odmiče, djeluje da je momak sve više izgubljen u ovoj priči, više ne zna gdje je lijevo, a gdje desno. Veliki je pritisak sada na njemu, ali je sam kriv zbog toga. Dozvolio je da mu drugi usade neke pogrešne ideje u glavu i sada ispašta zbog toga. Ovo umnogome može uticati na njega psihički i takođe na dalji razvoj njegove karijere, a nakon cijele ove farse, mislim da mu je najbolje da ode iz Milana, jer više ništa neće i ne može biti isto. Ukoliko postoji mogućnost, trebao bi otići u Real, jer je to još jedan veliki klub, u kojem bi se zdravo razvijao, spustili bi ga tamo malo na zemlju, zbog oštre konkurencije, a i činjenice da bi bio jedna od najmanjih zvjezda u timu i što je najvažnije, bio bi u timu s momcima koji imaju timski duh i koji znaju kako se osvajaju trofeji, a da Real da malo više novca MIlanu, nego što se provlači kroz medije, čisto iz poštovanja prema velikom klubu i dugogodišnjoj uspješnoj saradnji. Svaki drugi potez bi po mladog golmana bio poguban, posebno kada bi otišao sl.sezone kao slobodan igrač u Juventus. To bi tek bio udarac. Ako ode u PSG, jasno će biti, da je to isključivo iz finansijskih razloga, tako da Real kao opcija, djeluje najprimamljivije iz gore pomenutih razloga. Mada su njegovi gestovi jako loši, s obzirom da se kleo u Milan i veliku ljubav prema klubu, a nateže se oko ugovora. Da je zaista htio da ostane, odmah bi to jasno nagovijestio, a ovako je samo izazvao gnijev, kako navijača MIlana, tako i svih ostalih navijača suparničkih timova, jer se svakom klubu isto može desiti. To je neko moje viđenje ove situacije.

avatar
MSSZRMK
Monday, 26.06.2017
00:22

Danas ne postoji poštovanje između klubova niko neće platiti više zbog nepostojeće stvari.

avatar
MSSZRMK
Monday, 26.06.2017
12:50

Posle ono sto im je nas Real uradio u LS nece biti mira u gradu jos im uzeli igraca.Ta suma se spominjala jer je kao postojao ugovor da ne diraju igrace rivala i da ne bi odneli slucaj na sud.Perez je rekao da nema nikakvog ugovora u vezi toga tako da ne znam sta je tacno.

avatar
ProudKnight
Monday, 26.06.2017
10:29

Otkupna klauzula za Tea E. iznosila je 24 miliona. Real ga je platio 26 miliona + bonusi. Sve u cilju održavanja dobrih odnosa sa gradskim rivalom. Naveo sam samo jedan primjer, a primjera je mnogo.

avatar
Pink Floyd
Monday, 26.06.2017
09:52

Mislim da je Real evo skoro platio onog Ernandeza Atletiku par milionapreko klauzule, kao neki znak postovanja. I prije par sezona Bajern je platio Barci Tijaga vise nego iznosi klauzula. Ima jos uvijek postovanja medju klubovima

avatar
Nenad Maslarević
Sunday, 25.06.2017
23:33

kakva je to gnjida od coveka, cak gori od pizza majstora

avatar
R E V O L T
Sunday, 25.06.2017
23:08

Kasnije u toku veceri se izvinio zbog ovoga (naravno, ne verujem da je to neko iskreno pokajanje), ali nema od njega nista i treba da napusti klub i ode gde misli da ce mu biti bolje. Ako cak i produzi ugovor za sta ja cisto sumnjam da ce se desiti (ako se i desi, bice uz neke neverovatne ustupke sto je sramno), to je samo da bismo ga prodali po kakvoj-takvoj realnoj ceni, medjutim, koliko je to sad realno?