Dovoljan je bio jedan nastup - Navijači u Grujiću vide budućnost Liverpula! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.09.2016.
23:45
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Marko Grujić upisao je takmičarski debi u dresu Liverpula, a sama činjenica da je talentovani vezista istrčao na teren oduševila je većinu navijača "Redsa".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Utakmica 1/16 finala Liga kupa sa Derbi Kauntijem bila je odlična prilika da Jirgen Klop baci u vatru igrače sa manjom minutažom, pa se tako na terenu "Prajd Parka" našao i srpski internacionalac Marko Grujić.

Bivši fudbaler Crvene zvezde beležio je sjajne partije u predsezoni ali je sve do večeras čekao na takmičarski debi u dresu Liverpula, a sudeći na osnovu komentara na društvenim mrežama i navijači su jedva čekali da Gruja istrči na teren.

Takmičarski debi u dresu Liverpula Grujić nije uspeo da začini golom ili asistencijom, ali je zato celokupan utisak njegovog večerašnjeg nastupa više nego pozitivan.

Na zvaničnom "Tviter" nalogu Liverpula pratioci mogu da odaberu između četvorice igrača koji su obeležili duel sa Derbi Kauntijem, a u konkurenciji se nalazi i Marko Grujić.

Evo samo nekih od komentara koji su se pojavili na "Tviteru" pred večerašnji debi Marka Grujića ali i nakom meča sa Derbijem.



















Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dzedaj vitez
Wednesday, 21.09.2016
08:45

Ejaria, Woodburn i Grujic su buducnost liverpula. Gruja pokazuje dosta kada dobije sansu.

avatar
äxwell
Wednesday, 21.09.2016
06:14

Bio je jako solidan sinoc. Nije nista pogresno uradio do onog driblanja pred 16com Liverpula. Pokazao je Klopu da se moze racunati na njega al mora jos mnogo raditi da dodje do prvog tima.Strpljen-spasen.

avatar
papaja
Wednesday, 21.09.2016
00:39

Upisao je vec debi protiv Barnlija

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 21.09.2016
13:51

Prvi start na zvanicnom mecu..