Drama fudbalera Čelsija - ostao u Londonu dok njegovu zemlju pogađa velika katastrofa!

Autor: Beta Beta
subota 28.03.2020.
22:44
Izvor: Beta

U Španiji je zabeležno 72.335 obolelih od Korona virusa, dok je 5.820 preminulo.

Beta/Andrew Matthews/PA via AP
Beta/Andrew Matthews/PA via AP

Povezane vesti

Fudbaler Čelsija Pedro rekao je danas da mu nedostaju njegova deca, koju ne viđa zbog izolacije i pandemije korona virusa.

Pedrova deca su u Španiji, a on nije smeo da putuje u domovinu i priključi se porodici, već je ostao u Engleskoj.

"Teško je kada ne možete da vidite decu, roditelje, rođake, da ne budete sa njima u ovim komplikovanim i teškim vremenima za sve nas. Mi smo u stalnom kontaktu telefonom, pričamo čime se bavimo u izolaciji i pokušavamo da budemo što bliži. Naravno, voleli bismo da budemo zajedno, ali to sada, iz bezbednosnih razloga nije moguće, ostaćemo ovde i pokušaćemo da prebrodimo ovo najbolje što možemo", rekao je Pedro za klupski sajt.

On je ostao u kontaktu i sa saigračima iz Čelsija.

"Razgovarao sam telefonom sa Kepom (Arizabalagom) i Markosom Alonsom. Zvao sam i Đordija Albu iz Barselone. U kontaktu sam i sa drugim igračima, da vidim kako podnose situaciju, sa igračima koji su sami, što ponekad može biti teško. Ovo su teška vremena i u stalnom smo kontaktu. Mnogo pričam i sa Aspijem (Aspilikueta) i svi pratimo vesti iz kluba i treninge koje moramo da obavljamo kod kuće", naveo je 32-godišnji španski fudbaler.

Premijer liga prekinuta je najmanje do 30. aprila zbog pandemije.

"Čekamo da čujemo kada možemo da počnemo sa treninzima i kada će biti moguće nastaviti sezonu. Sada je najvažnije da se sve vrati u normalu i da izađemo iz ove situacije što pre", dodao je Pedro.
Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke