Drogba: "Penzija???"

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 09.11.2018.
23:46
Izvor: Sportske.net

Još uvek nije baš najjasnija situacija.

EPA
EPA

Povezane vesti

Legendarni napadač iz Obale Slonovače. Svoju karijeru je započeo u francuskom Le Mansu, a kada pomisle na ovog napadača, svi se sete njegovih fantastičnih partija u Čelsiju.

Jedan od najboljih igrača Premijer lige, "rešetao" je mreže punih 9 godina u ovoj ligi. Teško je izabrati najlepši i najbitniji gol u njegovoj karijeri, bilo ih je zaista previše, ali ipak treba istaći onaj u finalu Lige šampiona protiv Bajerna (na njihovoj "Alijanc Areni"). Drogba je glavom doneo izjednačenje u poslednjim trenucima meča. Usledili su produžeci, pa penali, a ostalo je istorija, a ta istorija ovog engleskog kluba ne bi bila ispisana da nije bilo njega.

 Poslednjih par godina je često menjao klubove, a prošlog leta se pridružio Finiksu, klubu koji je član druge lige u SAD-u.

Didije Drogba je postao ujedno i vlasnik ovog kluba, a nedavno je govorio kako bi ova sezona mogla da bude poslednja u njegovoj prebogatoj karijeri. Drogba ima 40. godina i svi su se složili da je vreme za povlačenje. Finiks je juče izgubio sa 1:0 od Luisvila i tim porazom su ispali iz Prej-ofa, pa to znači da je za njih sezona gotova. Ipak, Drogba je uneo novu pometnju kada je na Instagramu izbacio video (deo iz filma "Vuk sa Volstrita") u kome Leonardo Di Kaprio govorio kako ne želi da odustane, a u toma ga ogromna masa ljudi podržava! Drogba je napisao i komentar: "Penzija???".

Trenutno ništa nije baš najjasnije, ali izgleda da napadač ima još neke planove i neće "okačiti kopačke o klin". Makar ne za sada.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke