Dugo smo i čekali, proradila usijana glava, "Ratnik" besan na Valverdea!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 04.10.2018.
11:37
Izvor: Sportske.net

Situacija na koju nije navikao, ali nije ni krio ljutnju nakon Vemblija...

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Arturo Vidal nigde nije sedeo na klupi, ni u Leverkuzenu, ni u Juventusu, kao ni Bajernu.

Jednostavno, uvek je bio prvi izbor trenera, ali se u Barseloni suočio sa drugačijim statusom. Ne uspeva da izbori mesto u timu, iako Valverde primenjuje rotaciju, za Čileanca ima malo mesta.

Brojke sve govore.

Počeo je mečeve protiv Đirone, kada je asistirao Mesiju i Bilbaoa kada je zamenjen posle 55 minuta zbog loše igre. Ukupno je sakupio mizernih 176 minuta, na četiri utakmice, protiv Totenhema sinoć, Sevilje u Superkupu, Alaveša i PSV ušao je u samom finišu kada se krade vreme.

Na ostalim mečevima igrao je protiv Valjadolida 14 minuta, Ueske 19, Sosijedada 13, dok je u duelu sa Leganjesom preseo čitav meč na klupi. Dakle, od 900 minuta, procentualno je igrao svega 20%.

Prvi znaci nezadovoljstva su viđeni kada ga je Valverde menjao protiv Bilbaoa, ušao je Mesi, a sinoć Vidal nije uspeo da otrpi, jasno je na Instagramu pokazao svoje nezadovoljstvo.

Vidal

On je težak karakter, pa je to problem više za Barsinu svlačionicu, tim pre što Vidal nikada ne odstupa, niti je spreman da pogne glavu zbog bilo čega. U Juventusu su imali problema sa njim zbog stvari van terena, Sampaoli ga je nazvao notornim alkoholičarom, a i u Bajernu je bilo dosta spornih situacija, pogotovo zbog noćnog života.

Da li je Barsa očekivala da je mudriji?

Teško je reći, tek Vidal je nezadovoljan i to predstavlja opasnost za tim...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Logika i argumenti
Thursday, 04.10.2018
18:38

Bice utakmica u kupu,prvenstvu i LS tako da ce svi igrati...Mediji preteruju kao i vidal ako je sve ovo istina...Pogledajte kutinja i on ne igra svaku pa cuti...

avatar
Thursday, 04.10.2018
15:08

pa pusti ga da igra ako oće

avatar
Tata Messi
Thursday, 04.10.2018
13:38

Jedino sto je pokazao na terenu je ona kresta na glavi.On ocekuje da igra pre Busqetsa ili Rakitica.Cak je Artur mnogo bolji od njega

avatar
P. S.
Thursday, 04.10.2018
12:50

Ne ulazeći u brojke rekao bih da je previše igrao. Za to vreme nije nikoga umlatio, čak je dobio i više batina nego što je dao, tako da ničim nije opravdao svoje prisustvo na terenu.

avatar
RedDevil612989
Thursday, 04.10.2018
12:49

Uvek je bio strasan igrac, najborbeniji. Pricao na terenu. Samo dzabe kad svi hoce da budes primer i na terenu i van njega. A van terena Arturo je sve sem primernog.

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 04.10.2018
12:14

Poprilicno nepotrebna kupovina sli ajde. Kada se uracunajh godine i stil zivota kaoi problemi sa kolenom jasno je sto su nemci naplatili.

avatar
Stefoon
Thursday, 04.10.2018
12:08

Nije trebao ni da dolazi!