Dunajska Streda se sprema za produžetke sa Partizanom? Pobeda u 119. minutu!

Autor: Darko Mitrović
subota 10.07.2021.
09:02
Izvor: Sportske.net

Slovački tim juče odigrao zanimljivu kontrolnu utakmicu.

EPA-EFE/JAKUB GAVLAK
EPA-EFE/JAKUB GAVLAK

Povezane vesti

Izgleda da se Partizanov rival sprema za sve moguće opcije u dvomeču sa crno-belima, pa i na eventualne produžetke.

Juče je Dunajska Streda odigrala četvrtu pripremnu utakmicu i ostvarila drugu pobedu. Rival joj je bio Vašaš, slavila je sa 2:1, a zanimljivo je da se meč igrao dva puta po 60 minuta!

Naravno, prvih šezdeset je igrao jedan tim, a od 61. minuta postava je promenjena i upravo je ta druga postava uspela da ostvari ovu pobedu.

Posle 60 minuta bilo je 0:0, a vođstvo Slovacima doneo je Rumun Nikolaesku u 66. minutu susreta posle kiksa protivničkog golmana.

Mađari su uzvratili jedanaest minuta kasnije golom Hinore koji je posle pasa kroz sredinu umakao pažnji odbrane Dunajske Strede.

Gol odluke postignut je minut pre kraja, u 119. minutu kada je posle lepe akcije Šalma pogodio mrežu sa oko 17 metara od gola - 2:1.

Podsetimo, Dunajska Streda je tokom priprema poražena od Salcburga sa 3:1 i Ferencvaroša sa 1:0, a savladala je mađarske ekipe - Haladaš sa 4:2 i Vašaš sa 2:1. Do utakmice sa Partizanom, odigraće 15. jula poslednji kontrolni meč, protiv još jedne mađarske ekipe, Ujpešta.

DAC Dunajska Streda: Jedlička (Vantruba 61.) - Vera (Rimarenk 61.), Kruzliak (Braun 61.), Beskorovajni (Szalma 61.), Mali, Moumu (Šarani 61.) - Balić (Veselovski 61.), Šafer ( Fabri 61.), Nenila (Ndžaj 61.) - Taivo (Andzouana 61.), Divković (Nikolaesku 61.).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke