Dva crvena kartona i gol u poslednjim minutima - Porto na korak od titule!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 29.04.2018.
21:17
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Porta slavili su u susretu 32. kola portugalske Primeire.

EPA-EFE/FERNANDO VELUDO
EPA-EFE/FERNANDO VELUDO

Povezane vesti

Na gostovanju u Maritimu Porto je slavio sa minimalnih 0:1 (0:0), golom u samoj završnici susreta.

Prvo poluvreme obeležila je diskutabilna sudijska odluka, kako je glavni arbitar u 41. minutu susreta dodelio crveni karton golmanu domaće ekipe Abedžedehu.

Vezista Porta je uputio dubinsku loptu ka Tikinju Soarešu, a Brazilca je na putu do lopte zaustavio golman Maritima, sudija je dodelio slobodan udarac u korist gostiju, a golmana domaće ekipe je počastio direktnim crvenim kartonom.

Porto nije iskoristio slobodan udarac iz izgledne pozicije, pa se na poluvreme otišlo bez golova.

U nastavku, dugo se mučio Porto da dođe do gola protiv desetorice domaćih fudbalera, a onda je nakon kornera Telješa sa leve strane, najbolji strelac ekipe Musa Marega zatresao mrežu Maritima i razgalio navijače gostujuće ekipe.

Tako je bilo jasno da će Porto upisati novu pobedu, a onda je glupost u četvrtom minutu sudijske nadoknade napravio defanzivac domaće ekipe Ruben, koji je namerno oborio protivničkog fudbalera na zemlju i to na sredini terena, kako mu ne bi dozvolio da pobegne i izbije sam pred gol njegove ekipe.

Na kraju pobeda "Zmajeva", koji na dva kola do kraja imaju pet bodova više od Benfike i nalaze se pred osvajanjem titule u Portugaliji.



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke