Dva minuta koja opravdavaju Kazemirovu prodaju od 70 miliona!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 21.08.2022.
08:16
Izvor: Sportske.net

Madriđani likuju.

EPA-EFE/D. ROSS CAMERON
EPA-EFE/D. ROSS CAMERON

Povezane vesti

U danu kada je Kazemiro napustio Real Madrid posle 10 godina i prešao u Mančester junajted, delovalo je da je "kraljevski" klub napravio veliku grešku.

Pritisak je bio nikad veći i Oreljan Čuameni je bio pod posebnom lupom, jer nije isto kada je starter u rotaciji, a kada se zna da mora da obuje odmah Kazemirove kopačke i zaore iz Modrića, Kamavinge, Krosa...

Real Madrid je sinoć rasturio Seltu na "Balaidosu" rezultatom 4:1, možda ne toliko igrački, ali to je Anćelotijev tim. Oni znaju kako  da napadnu rivala i da sa malo šuteva postignu mnogo golova.

Odličnu partiju pružio je upravo Čuameni koji je bio starter u odsustvu Tonija Krosa, za koga je Anćeloti dan pre meča rekao da će češće igrati zadnjeg veznog, iako to Nemac ne voli. 

Francuz je odradio svoj  deo posla toliko dobro, da navijači i mediji u Madridu likuju, jer je Real u minusu samo 30 miliona u transakcijama Čuamenija i osam godina starijeg Kazemira. Čuameni je stigao za 100 miliona, Kazemiro je prodat za 70, a Real ima novog igrača za narednu deceniju.

I pogledajte kako se pokazao u danu kada je Kazemiro otišao. 

Za to vreme, Barsa večeras mora da pobedi Real Sosijedad, a AdmiralBet ipak tipuje na goleadu, kvota na GG&3+ je čak 2,08!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke