Dvostruko slavlje - Nojer duvao svećice pa izašao na teren

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.03.2018.
11:58
Izvor: Sportske.net

Kapiten aktuelnog šampiona Nemačke Manuel Nojer odradio je u utorak prvi trening nakon višemesečne pauze zbog povrede stopala.

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Jedan od najboljih golmana današnjice danas ima dvostruki razlog za slavlje.

Manuel Nojer u utorak puni 32 godine, a na dan svog rođenja odradio je prvi trening nakon višemesečne pauze zbog povrede stopala.

Kapiten minhenskog Bajerna propustio je veći deo tekuće sezone. Na poštedi je od septembra prošle godine i još uvek nije jasno kada će biti spreman da se vrati u takmičarski ritam.

Današnji trening Manuela Nojera podrazumevao je lagano trčanje, dva puta po deset minuta, što samo potvrđuje da će oporavak od komplikovane povrede trajati još neko vreme.

Početkom godine Nojer je najavio da će do kraja sezone uspeti da se vrati na teren što može da raduje i selektora "Pancera" Joakima Leva koji računa na iskusnog čuvara mreže za Mundijal u Rusiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Магнум илирикум
Friday, 30.03.2018
21:44

Vratio se tata igrice

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 27.03.2018
17:05

Igraču sredine terena je rođendan.

avatar
Tuesday, 27.03.2018
12:15

Drago mi je sto se vraca i nadam se da ce ga povrede zaobici. Potreban nam je. Zvezda nase selekcije. Dao je veliki doprinos.

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 27.03.2018
12:02

Raduje Leva ? Ter Stegen mozda nije ta klasa ali ovaj ne brani godinu dana, ne mozes tek tako iz fotelje na gol nespreman i bez utakmica, svetsko je za njega fikcija.