Džaka persona non grata na "Emirejtsu", fudbaler bi besplatno da igra samo da oteraju kapitena

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 14.12.2020.
11:15
Izvor: Sportske.net

Da li su Švajcarcu odbrojani dani u severnom Londonu?

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Kapiten Arsenala Granit Džaka već duže vreme nije simpatičan kod bivših fudbalera "tobdžija", a nakon isključenja švajcarskog veziste protiv Barnlija javio se Emanuel Frimpong.

Arsenal je u nedelju uveče poražen na svom "Emirejtsu" od Barnlija 1:0 i nalazi se na samo pet bodova od zone ispadanja posle 12 kola.

Pisali smo jutros o tome kako je Tjeri Anri svojevremeno isključio TV kad je video Džaku da sa kapitenskom trakom predvodi Arsenal.

Korak dalje je otišao bivši vezista londonskog kluba Frimpong, koji je pozvao klub da proda Džaku ponudivši sebe da besplatno dođe na njegovo mesto.

"Prodajte Džaku i dovedite me da igram besplatno" - napisao je Frimpong u nedelju uveče na Tviteru dodajući da navijači zaslužuju mnogo boljeg kapitena.

Frimpong je stigao u omladinsku školu Arsenala početkom ovog milenijuma, a za prvi tim je debitovao 2011. godine protiv Njukasla.

Za prvi tim je sakupio svega 16 utakmica pošto je uglavnom išao na neuspešne pozajmice, a poslednji klub bio mu je na Kipru u sezoni 2017/2018.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Monday, 14.12.2020
13:05

I sto je najgore, taj Frimpong bi bolje igrao za Arsenal od Dzake. Uzas od igraca

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 14.12.2020
12:46

Jos na pocetku sam posle nekoliko uvodnih kola rekao da Arsenal nema sta da radi. Realno, njima bi trebali Isko, Kulibali, Alaba, Pjanic i svi da stignu u istom prelaznom roku, ali nema ni teoretske sanse da ovako jadan klub to ikada dovede, da ne pricam o ozbiljnijim igracima, njih bas bas nikada dovoditi nece.