Džan optužen za seksizam zbog komentara o Ronaldu

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 20.09.2018.
23:34
Izvor: Sportske.net

Nemac nije mogao da se suzdrži.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je rutinski pobedio Valensiju u prvom kolu Lige šampiona, a pored dve povrede igrača Juventusa, definitivno je ovaj meč obeležio detalj iz 29. minuta, kada je Kristijano Ronaldo dobio crveni karton.

Njegov saigrač, Emre Džan nije ostao ravnodušan, pa je morao da prokomentariše ovaj događaj. Naime, on je na društvenim mrežama podelio svoje mišljenje:

"Ovo je crveni karton!? Crveni zbog povlačenja za kosu? Mi nismo žene, mi igramo fudbal. Ako date za ovo crveni karton, onda je skoro svaki faul za istu kaznu. Ovo nije crveni, 100%", napisao je bivši vezista Liverpula.

Nemac je zbog ovakvih komentara otpužen za seksizam i za ponižavanje žena, a on je imao i na to odgovor:

"Želeo bih da objasnim ono što se sinoć dogodila i da odgovorim na komentare. Moj odgovor nakon što sam video snimak crvenog kartona je izazvao mnogo komentara. Želeo bih da kažem da moj komentar nije imao bilo kakvu nameru da ponizi ženski rod, ženski fudbal ili da ih ponizi na bilo kakav način. Svi koji me poznaju, znaju koliko poštujem žene, jednakost i poštovanje. Moja namera je bila da stanem na stranu mog saigrača koji je nepravedno dobio crveni karton. Izvinjavam se svima ukoliko su moji komentari uvredili bilo koga. Vaš, Emre", napisao je vezista Juventusa.


 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Friday, 21.09.2018
17:36

Која глупост. Разапеше човека ни за шта.

avatar
Sasha_Voj
Friday, 21.09.2018
02:37

Ja bi ove fejk femimistkinje po kratkom postupku. Misliš da smo jednaki u svemu? Ok seko ajde izdaji napolje na ferku da ti bata objasni neke stvari

avatar
СанМаркос
Friday, 21.09.2018
01:40

Дође ми да се одселим у шуму због ових равноправности, људских права и других глупости.