Džeko: "Sjajan rezultat, ali još nije gotovo"

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 11.05.2023.
15:30
Izvor: Sportske.net

Napadač zadovoljan.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Fudbaler Intera Edin Džeko rekao je da je ekipa ostvarila sjajan rezultat protiv Milana u pobedi od dva gola razlike u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona, ali da ne sme da zanese jer duel nije završen.

"Osećaj je veoma dobar, posebno jer je derbi. Samo na papiru smo bili gosti. Ovo je sjajan rezultat za nas", rekao je Džeko za BT Sport, preneo je Skaj. Inter je sinoć na San Siru kao gost pobedio gradskog rivala Milan sa 2:0, a golove su postigli Džeko u osmom i Henrih Mhitarjan u 11. minutu.

"Ponekad dođete u tešku situaciju kada lopta ne želi da uđe u mrežu. Strpljenje i rad se uvek isplate. Bio sam miran, znajući da će golovi doći, a ovo je bio dokaz", naveo je Džeko.

"Nećemo se zanositi, pošto smo iskusna ekipa. Znamo šta smo uradili, ostvarili smo sjajan rezultat ali još ništa nije gotovo. U Ligi šampiona samo velike ekipe dođu do završnice, a u revanšu moramo da budemo pažljivi i koncentrisani kao u prvoj utakmici", dodao je bosanski fudbaler. 

On je bio strelac u sve tri polufinalne utakmice Lige šampiona koliko je igrao, a sa 37 godina i 54 dana sinoć je postao drugi najstariji strelac u polufinalima tog takmičenja, iza Rajana Gigsa 2011. godine u meču proiv Šalkea (37 godina i 148 dana).

Revanš utakmica igraće se narednog utorka ponovo na San Siru, kada će Inter biti domaćin Milanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke