Džerard je najveći krivac za sivilo Liverpula?

Autor: Janko Glavonjić
subota 07.02.2015.
23:20
Izvor: Sportske.net

Posle meča protiv Evertona koji je završen rezultatom 0:0, Stiven Džerard je okarakterisan kao najveći krivac za bledu igru svog tima u napadu.

Beta/AP Photo / Peter Byrne, PA
Beta/AP Photo / Peter Byrne, PA

Povezane vesti

Od kako je objavljeno da Stiven Džerard napušta klub, Liverpul kao da se oprašta u svakoj utakmici od njega.

Tačno je da je na mnogim mečevima bio na klupi, ali Mersisajd derbi nije prava utakmica za menjanje plana koji je davao rezultate...

Puno navijača, ali i sportskih komentatora, izmenu Kutinja, a ne Džerarda, smatra jako lošim potezom Rodžersa.

Kutinjo je danas jedini prikazivao određenu agilnost i bio opasan po gol rivala, posle njegovog izlaska Liverpul nije imao ni najmanju šansu da postigne gol.

Po mišljenju mnogih, odlazak Džerarda je dobra stvar za Liverpul, pošto se videlo da on očigledno nema snage za svih 90 minuta, a situacija svakako neće biti bolja u narednoj sezoni.

Ipak, do tada će verovatno biti mečeva koje će kapiten Liverpula igrati zbog sentimentalnosti.

Da li se slažete sa ovom ocenom, ili je ovo samo bio loš dan u kancelariji za Stivija?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

29 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Sunday, 08.02.2015
00:25

Covek je celu karijeru dekocentrisan. Nema stomak za velike meceve, sto se pokazivalo klizanjem i padanjem po terenu.

avatar
MANUTD
Sunday, 08.02.2015
00:53

Sve si tacno rekao, samo jedan velik mec u karijeri je odigrao dobro, a protiv velikim ekipa je njegovo liderstvo uglavnom nestajalo.

avatar
Sunday, 08.02.2015
15:48

Našlo se ko će da mu kaže i da ga podrži.

avatar
Emre Can
Sunday, 08.02.2015
03:27

Postigao je golove u finalima svih kup takmicenja- FA kup,Liga kup,Uefa Kup,Liga sampiona.Jedini igrac kojem je to poslo za rukom.Neka prisecanja:nGol sa 30 metara u poslednjem minutu protiv Olimpijakosa za prolaz grupe u LS da bi iste sezone bio igrac meca u finalu protiv Milana i doneo trofej.Igrac meca u finalu FA kupa,golcina Vest Hemu za trofej.Gol u finalu UEFA kupa koji je osvojen uz fantasticnu partiju tada mladog Stivena Dzerarda.Gol u finalu liga kupa protiv Mancester Junajteda 2003 za pobedu i trofej.Najbolji strelac u istoriji velikog gradskog derbija sa Evertonom.Prebroj i golove i vrhunske partije koje je pruzio protiv Mancestera,Arsenala,Celsija,Reala,Intera.Uvek je tu u velikim mecevima.Bio je zvanicno igrac utakmice u 2 finala.Skols i Gigs = 0.Broj finala u kojima su oni bili igraci utakmice. Objasni sve ove okolnosti?

avatar
Kralj Stiven
Sunday, 08.02.2015
00:55

Zato je i postigao golove u finalima svih kup takmicenja bilo Evropskih ili Engleskih jer nema stomak za velike meceve,interesantno je da ne znas ni da trolujes kako treba.