Džon Teri: "Mi smo pravi tim!"

Autor: Stevan Milovanović
utorak 03.03.2015.
19:37
Izvor: Sportske.net

Iskusni defanzivac je posle osvajanja Liga kupa imao samo reči hvale za svoju ekipu.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Džon Teri je dobio laskavu titulu "igrača utakmice" nakon finala Liga Kupa, ali je izjavio kako je ceo tim zaslužan za to, a ne samo on.

"Dosta mi pomaže to što oko sebe imam odlične fudbalere. Ponosan sam na sva individualna priznanja, ali ne bih nijedno osvojio da nije njih.", izjavio je Teri.

Osim postignutog pogotka, Teri je na tom meču u nekoliko navrata zaustavljao pokušaje igrača Totenhema, ponajviše Harija Kejna.

"Hari Kejn je ove sezone u odličnoj formi, ali znao sam da smo odlični u odbrani i uspeli smo da ih zaustavimo.", dodao je iskusni fudbaler.

Osim što su osvojili prvi trofej ove sezone, ekipu Čelsija je obradovala i činjenica da je Liverpul pobedio Mančester Siti u ligi, i tako im omogućio da se dodatno učvrste na prvoj poziciji.

"Malo nas je znalo ishod tog meča, jer naš menadžer nije želeo da svi saznamo. Oduševljeni samo zato što je Siti opet izgubio bodove, međutim ne smemo sada da slavimo, već samo da se dobro pripremimo za naredni meč protiv Vest Hema i pokušamo da osvojimo sva tri boda.", zaključio je Teri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juelz_santana
Tuesday, 03.03.2015
20:42

Normalno mi smo Chelsea FC,dok osvajmo trofeje neki gledaju samo VHS-kasete.hahahahahahahhaahah#CFC

avatar
Marco Popovich
Tuesday, 03.03.2015
22:32
avatar
MIlan Simic
Tuesday, 03.03.2015
23:45

E koliko si nam nedostajao THE KING :)