Ekspresno, Čelsi osigurao mladu nadu!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 16.01.2020.
21:32
Izvor: Sportske.net

Akademac se u potpunosti nametnuo svom treneru.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

"Plavci" su usled dobro poznatih problema tokom leta morali manje više da se oslone na svoju školu tokom prvog dela sezone. Ispostavilo se kao pun pogodak!

Lampardovi puleni igraju dopadljiv, ofanzivni fudbal. Videćemo kog će Čelsi dovesti tokom januara posle ukidanja transfer zabrane, ali Ris Džejms će biti na "Stamford Bridžu" i u narednim sezonama.

Dvadesetogodišnji desni bek je imao ugovor do 2022. godine, sada mu je saradnja produžena za još tri godine tako da će zasigurno biti još pet godina u Londonu.

Akademac "plavaca" je ove sezone zabeležio 11 nastupa u Premijer ligi sa dve zabeležene asistencije dok je u Ligi šampiona na četiri utakmice postigao i jedan gol.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 18.01.2020
18:18

Odlicno se pokazao posle Abrahama i Mounta najvise se pokazao od momaka iz Akademije.Tomori je bio dobar isto na pocetku al nesto je u padu sa formom ,Hudson Odoi se polahko vraca i pokazuje svoje kvalitete.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 16.01.2020
22:57

Iako je usao na mala vrata od njega imam najveca ocekivanja. Vec je presisao Trijpijera, Vokera i Van Bisaku. TAA je jedini bolji u engleskoj. Tenk, kakva akademija! CHO takodje ce biti svetska klasa, Tomori moze da bude solidan stoper a Abraham je vec napadac koji ti garantuje 20 golova bar u sezoni mada ima kao i Lukaku mnoge falinke i nisam jos 100% siguran da treba da bude prvi napadac i sledece sezone a Maunt je prosecan igrac za sredinu tabele i ne razumem zasto ga Lamps toliko gura.

avatar
Devil born 1878
Thursday, 16.01.2020
23:39

Na kraju sezone ovaj balvan u tim sezone!

avatar
SuperFrank8
Friday, 17.01.2020
02:12

Mount je najperspektivniji igrač u klubu, mora da ga gura, greši ali nema straha da pokuša i može da igra bukvalno sve, samo za tu poziciju igrači kasnije sazrevaju nego na ostalim, imao je par loših utakmica ali je igračina.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 16.01.2020
22:56

Tako je bre! Koliko je samo fudbalera Frenk promoviro za ovi 6 meseci pa to je strasno... svaka mu cast!