"El Apače": "Ronaldo je mašina, Mesi je čudo"

Autor: Boban Filipović
subota 27.01.2018.
18:51
Izvor: Sportske.net

Ni Teveza nije mogla da zaobiđe polemika ko je bolji, Mesi ili Ronaldo.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Igrao je sa obojicom, Kristijano mu je bio saigrač u Mančester junatedu, Mesi u reprezentaciji Argentine.

Kaže da je Ronaldo dosegao visine jer je veliki radnik, a Mesi zato što je bogom dan za fudbal.

"Ronaldo je morao mnogo da radi na sebi da bi bio najbolji, ja sam se lično uverio da je on bio u teretani sve vreme kada nije ternirao sa ekipom. I ujutru i popodne i uveče. Kod Mesija je sve došlo prirodno, od suvog talenta. To je razlika." rekao je Tevez u intervju koji je dao za ESPN.

Nakon ovoga nije teško naslutiti ko je bolji igrač po Karlitovom mišnjenju.

"Mesi je čudo. On igra neki drugi sport. To što on igra ne može da igra niko osim njega."
podvukao je 'El Apače'.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 28.01.2018
05:21

ali kad pocnu ovo, ovaj ima talenat, ovaj na snagu. pa taj ronaldo je od 2007 do 2012 bio daleko najbolji dribler. mesi ima jedan te isti dribling-u levo. nzm kakav je atraktivan gol on dao, ili atr potez izveo, a da to ne ume obican covek. I u nba lebron je fizikalac, atraktivan i ima dobru statistiku kao u fudbalu ronaldo, pa niko ne kaze da je kari bolji jer je veci talenat. mesi je fudbalaska intelegencija, fenom igrac, ali ronaldo u svemu prednjaci u odnosu na ostale igrace. ova sezona mu je losa, ali kao fudbaler daleko je bolji i kompletniji od mesija, glupo je uporedjivat ovu dvojicu.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 28.01.2018
01:39

Da je tako imali bi 10 igraca kao Ronaldo ali ih nema. Razlika je u stilu igre a Messi ima prednost niske gradje i zato sitnim koracima ima vecu kontrolu. Koji stoper od 2 metra ima tehniku , a svaki ofanzivac ispod 1.70 je tehnucar...

avatar
Nemanjici
Sunday, 28.01.2018
13:31

Ronaldo 1na1 ima kao ja sto imam 1na1. Ne secam se da je nekoga predriblao. Ima brzinu. On ti je kao LeBron u Nba. A Messi je Jordan. Eto ti pravo poredjenje

avatar
Maximovic
Saturday, 27.01.2018
21:26

Najrealniji opis koji vecina nece prihvatiti. Zato I nevolim zalizanog ali ga ujedno I postujem zbog njegovog truda. Ali ipak je Mesi klasa u odnosu na njega jer ipak u fudbalu moras da imas I smeka da bi bio najbolji I da bi te prozvali najboljim. Primer kad spomenes Dzaju odma pomislis na rolovanje lopte, za Piksija za popularnu stiklicu, za Bobeka vrhunski dribler sa izuzetnim osecajem za gol. Za Zubu cika caka za Zidana gospodin sa loptom I da nenabrajam dalje. Sto se tice zalizanog prvo sto pomislim je plakanje I zvocanje a drugo kako se bije da bi uzeo loptu kod bilo kog prekida.

avatar
Barca4ever
Saturday, 27.01.2018
20:27

Osim talenta Mesi ima neverovatnu fudbalsku inteligenciju sto ga odvaja od ostalih fizikalaca.

avatar
Comy
Saturday, 27.01.2018
20:19

Covjek sve objasnio.