"El Fideo" se poigravao sa svetskim prvakom

Autor: Boban Filipović
sreda 03.09.2014.
22:52
Izvor: Sportske.net

Meastralna partija Anhela Di Marije obeležila je prijateljski meč finalista sa Mondijala u Brazilu. "Gaučosi" su slavili rezultatom 4:2, novi igrač Mančester Junajteda, koji zbog povrede nije igrao u završnim mečevima Svetskog kupa najpre zabeležio tri as

beta/AP Photo/Martin Meissner
beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Šou "El Fidea" počeo je u 20-om minutu kada brilijantnim pasom proigrava Serhija Aguera, koji bez problema šalje loptu iza leđa 'zlatne rukavice', Manuela Nojera.

Do poluvremena Di Marija beleži još jednu asistenciju, centaršut za Erika Lamelu i već je 2:0 za vicešampiona sveta.

Kako je počelo drugo poluvreme, već u 48. minutu "Gaučosi" postižu i treći gol. Čudensi Di Marija je ponovo u ulozi asistenta, ovog puta je centrrirao iz prekida a mrežu Romana Vajdenfelera, koji je na odmoru zamenio Nojera, trese Federiko Fernandez.

Samo dva minuta kasnije Anhel Di Marija kruniše svoju fenomanelnu predstavu golom, a na semaforu Esprit Arene u Dizeldorfu piše 0:4.

"Panceri" su uspeli da ublaže poraz, meč je završen rezultatom 2:4, golove su postigli fudbaleri čija akcija iz produžetka finala im je donela svetsku titulu, Andre Širle i Mario Gece.

Na osnovu večeras viđenog Nemci mogu da "pevaju" što "El Fideo" nije mogao da igra u finalu na "Marakani".

Pobeda "Gaučosa" još više dobija na značaju ako se uzme u obzir da je izvojevana bez Lea Mesija. U njegovom odsustvu zna se ko je lider.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke