"El klasiko" je u subotu, verujte, ponedeljak je važniji dan za Barsu!

Autor: Milovan Longinov
utorak 20.10.2020.
16:15
Izvor: Sportske.net

Dan D!

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

U subotu Real Madrid gostuje na Kamp Nou, ali u ponedeljak bi Hosep Marija Bartomeu mogao da bude bivši i to je svakako možda i važnija vest od utakmice sa najvećim rivalom.

Ako pitate svakog navijača Barselone, svi bi menjali čak i taj jedan poraz od Real Madrida, ako će to biti poslednja utakmica sa ovom upravom na čelu kluba.

Danas su preneli svi pouzdaniji izvori da je Bartomeu konačno odlučio da organizuje sastanak sa članovima uprave, na kom će odlučiti da li će dati ostavku i povući se svojom odlukom, ili će ići u drugi krug glasanja o nepoverenju, gde će ga praktično smeniti navijači, odnosno članovi kluba.

Kao što već znate, prvi put u 121-godišnjoj istoriji kluba sakupljeno je dovoljno glasova o nepoverenju jedne uprave, pošto je protiv Bartomeua potpisano preko 20.000 potpisa, a potrebno je bilo oko 16.500.

Drugi krug je još lakši, potrebno je da izađe oko 14.000 ljudi na izbore i da 2/3 njih glasa protiv uprave koja će potom morati da se povuče.

Pred Barselonom je ključna nedelja, u subotu u 16.00 dolazi Real Madrid, a u ponedeljak će se konačno znati kada će i kako Bartomeu postati bivši - ranije "svojevoljno", ili kasnije na izborima kada će ga sigurno smeniti.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Tuesday, 20.10.2020
16:45

Naravno da bi svi menjali ne samo poraz vec i debakl od Real Madrida za odlazak Bartomea, tim pre sto ni pobeda ne znaci nista dok je ova uprava na celu kluba, a i Kuman na mestu trenera. E sad da bi Kuman, a i mnogi igraci bili bivsi neophodno je da najore uprava bude bivsa, pa da se polako cupaju. Povratak u vrh evropskog fudbala svakako nece biti ni brz ni bezbolan, ali je za pocetak najvaznije da krenu u suprotnom smeru od ovoga kojim ih he Bartomeu vodio poslednjih 5 godina.