Emeri: "Na 'Poljudu' želimo da završimo posao"

Autor: Milovan Longinov
sreda 24.08.2022.
17:00
Izvor: Sportske.net, Beta

Viljareal veliki favorit.

EPA-EFE/Domenech Castello
EPA-EFE/Domenech Castello

Povezane vesti

Trener fudbalera Viljareala Unaj Emeri rekao je danas da njegova ekipa želi da nastavi tamo gde je stala u prvoj utakmici protiv splitskog Hajduka, kao i da je uprkos pobedi pred njima još dosta posla u revanšu.

"Želimo da nastavimo tamo gde smo stali u prvoj utakmici. Gol u gostima ne vredi 'dvostruko', kao što je nekad bilo. Hajduk igra dobro, zahtevan je protivnik. Njihovi igrači su sposobni da pronadju adekvatnu igru i približe se našem golu, pa je još uvek puno toga ispred nas da bi prošli", rekao je Emeri na konferenciji za medije u Viljarealu, prenela je Hina.

Fudbaleri Hajduka iz Splita dočekaće u četvrtak na "Poljudu" Viljareal, u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu konferencija.

Prvi duel u Španiji završen je pobedom Viljareala 4:2.

Emeri je dodao da Hajduk željno iščekuje ovaj meč i da vide svoje šanse za prolazak u grupnu fazu Lige konferencija.

"Mi sa druge strane imamo iskustva u Evropi, ali želimo i da popravimo stvari koje nisu bile dobre u prvom meču", rekao je Emeri, koji je prošle godine sa tim klubom osvojio Ligu Evropa, dok je prošle sezone došao do polufinala Lige šampiona.

Trener Viljareala je istakao da će njegov tim u meč ući sa punom koncentracijom, kao i da žele da odigraju dobro svih 90 minuta.

On nije želeo da kaže da li će protiv Hajduka igrati veliki broj rezervnih igrača, kao što je to bio slučaj u prvom meču, kada je glavne fudbalere čuvao za prvenstveni meč protiv Atletiko Madrida (2:0).

"Trudićemo se da imamo poverenja u tim, ali i u igrače individualno. Želimo dati svakom igraču prostor da bude u glavnoj ulozi. Sutra ćemo se truditi da odigramo efikasno", istakao je on.

Emeri je dodao da na "Poljudu" želi da upiše pobedu.

"Na tom lepom stadionu očekujemo dobar ambijent u kojem ćemo mi želeti da kontrolišemo utakmicu", zaključio je Emeri.

Revanš meč izmedju splitskog Hajduka i Viljareala na programu je u četvrtak od 21.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke