Enfildom se orila pesma "YNWA", strašni Liverpul "pokerom" počistio Vulvse!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 06.12.2020.
22:08
Izvor: Sportske.net

Može i bez Alisona, Van Dajka, Tijaga, TAA, Keite...

EPA-EFE/Jon Super
EPA-EFE/Jon Super

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula pobedili su ekipu Vulverhemptona rezultatom 4:0 (1:0) u 11. kolu Premijer lige. 

Povratak navijača, u ograničenom broju još kako je prijao ekipi Jirgena Klopa, jer se pre početka i tokom meča orilo "You never walk alone", što nam je nedostajalo makar i u toliko malom broju prisutnih.

A na terenu - ponovo sjajni Liverpul. Blistao je strelac i asistent Mo Salah, ali i dvostruki asistent i kapiten Džordan Henderson.

Pisali smo gotovo posle svake velike utakmice i pobede Liverpula, ali nas oni opet nateraju da se ponavljamo... Ekipa Jirgena Klopa može i bez svojih najboljih i nezamenjivih na svojim pozicijama, kao što su Alison, Van Dajk, TAA, kada se vrati verovatno će to postati i Tijago Alkantara.

Ali, Liverpul je opet pokazao svoje šampionsko lice i to protiv neugodnog rivala Vulverhemptona. Golovima Mohameda Salaha, Žoržinja Vajnalduma, Matipa i autogolom Nelsona Semeda, Liverpul je došao do svoje sedme pobede i ponovo je na deobi prvog mesta sa Totenhemom.

Vulvsi su bili bez svog najboljeg igrača Raula Himeneza koji se uspešno oporavlja od teške povrede glave, i gosti danas nisu uspeli da priprete šampionu.

Baner

U 24. minutu Salah je iskoristio lošu reakciju Koadija i odmah kaznio goste preciznim udarcem za 1:0, što je ujedno i bio rezultat prvog dela igre. Liverpul je imao još nekoliko prilika, Mane je mogao da pogodi za 2:0, ali je na mestu bio Rui Patrisio.

U nastavku, Liverpul je na brzinu rešio sve dileme oko pobednika. Posle školske kontre, u 57. minutu, Hendeson je ponovo asistent divnom dugom loptom pronalazi Vajnalduma koji pogađa same rašlje za 2:0.

Taj pogodak je dotukao Vulvse, pa je u 67. minutu Matip glavom posle Salahove asistencije, samo zasladio pobedu Liverpula.

U sledećem minutu usledila je nova lepa vest, a to je povratak Trenta Aleksandra-Arnolda, koji je mesec i po odsustvovao zbog povrede.

I posle samo 10 minuta, TAA je zaslužan za četvrti pogodak. Pobegao je po desnoj strani, uputio oštar centaršut, a na drugoj stativi je posle pravog karambola loptu udario Mane, pa se odbila od Semeda u mrežu.

Do kraja, nije bilo mnogo uzbuđenja, Liverpul je sačuvao prednost i osvojio važne bodove, te dokazao da poseduje neverovatan mentalitet i odličan tim i bez petorice važnih igrača, možda i nezamenjivih...
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kolos
Monday, 07.12.2020
15:57

Došao sam samo da vas pozdravim, uživajte ljudi 👌

Nema hejtera da laju, muk pravi, milina 😌

avatar
Mak-Juventino
Monday, 07.12.2020
00:32

I jos kao traje neizvesnost , ko ce biti sampion ... Cudo od tima , klasa na klupi , sve je jasno

avatar
Patrick Berger
Sunday, 06.12.2020
23:52

Odlicna timska igra, Dzini maestralno, a Kurtis jos jednom izdominirao! Raduje povratak TAA I Keite, za par nedelja, Milner, Saciri I Ox. Samo da sad kad krenu da se vracaju igraci, ne odustanu od stopera!

avatar
Red blood
Sunday, 06.12.2020
23:40

Oooooo,here we go!
Liverpool is in the air!
Povratak TAA u pravo vreme.
Sledi nedelju dana pauze za najvaznije igrace,pred novogodisnju ludnicu.
Lepo je bilo videti VVD,pa makar i na tribinama.

avatar
Red Demon
Sunday, 06.12.2020
23:36

Ceka se taj ugovor mada za sada je najverovatnije da Vajnaldum ide, neverovatno s obzirom koliko je bitan.

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Sunday, 06.12.2020
23:32

Rutinska pobjeda. Matip i Fabinho rasturaju u tandemu dok je mali Kelleher na golu ozbiljan potencijal i vjerovatno je već zacementirao sebe kao drugi golman Liverpula. Salah nestvaran, a Arnold pokazao za 20 minuta da je najbolji Engleski desni bek
Jones će biti opasan igrač isto. Samo 19 godina, a već igra tako mirno

avatar
äxwell
Monday, 07.12.2020
10:56

Fabinjo na poziciji stopera je nesto nevjerovatno. Covjek nikada tu nije igrao u karijeri i da se tako lako prilagodi i postigne tako visoku formu, pa to je fantazija. Treba i malog Kurtisa pohvaliti. Lako je zaboraviti da ima samo 19 godina kada ga gledas na terenu. Cim njemu Klop vjeruje u veznom redu na jednoj tako odgovornoj poziciji takticki i to da odigra 90 min, to dovoljno govori koliko je Jurgen odusevljen sa njim.

avatar
_mladen_
Tuesday, 08.12.2020
16:19

Imaju srecu u nesreci ovi klinci, jer Klop nema izbora. Dobro su svi iskoristili prilike, sto ce biti dobro za buducnost Liverpula.

avatar
L F C
Sunday, 06.12.2020
23:21

Boom, kakva igra i kava pobeda. zasluzeno smo pobedili veceras uz odlicnu igru od pocetka pa do kraja utakmice. Imali su i vulvsi svoijuh sansi ali je keleher odlicno branio veceras i sacuvao svoju mrezu. Salah opet pokazuje magiju, djini postigao maestralan gol a pogodi i matip, dok je cetvrti dosao kao potvrda odlicne igre. TAA usao i odamah napravio razliku na terenu. Odlicna igra i zasluzena pobeda, vracamo se u formu. Pozdrav braco moja crvena, bilo je uzivanje gledati nas voljeni klub veceras, Idemo dalje, samo jako.
Y N W A

avatar
Normal one
Sunday, 06.12.2020
23:19

Samo cu reci svaka cast za malog Kelehera, prve 2 utakmice za Liverpul 2 klin sita, 1 MOM . Sjajan je mali, eto zamene za Alisona, kakav Adrijan.

avatar
Jean-Luc Picard
Monday, 07.12.2020
02:21

Igrao je on i ranije u kupovima, al svakako odlicno ovi izgleda.

avatar
xman
Sunday, 06.12.2020
23:16

Od danas smo najefikasnija ekipa u ligi, odbrana se polako zateze..prezadovoljan igrom. Mladi Keleher je odlican, iako nije imao previse posla, bolje je resenje od Adriana koji je malerozan. Jos jednom, odlicna partija!!!YNWA

avatar
äxwell
Sunday, 06.12.2020
23:15

I jos da nisu bili pokradeni u dve utakmice sada bi bili u vrhu. Ali i ovako savrseno vece i bez kljucnih igraca. Stvarno sampionska igra pred napokon budnim Enfildom. Kalaher me odusevljava sa svojim partijama. Kod njega ne znas jel mu jaca lijeva ili desna noga. Savrsena zamjena za Alija.

avatar
Boginja iz Bergama
Sunday, 06.12.2020
23:15

Razbježaše se vukovi baš kao i Lisice na Enfildu, crveni su zlobdni prema zivotinjama iskreno mislim da će tako zadavit i petlove kad nam dođu na raport...Odmorit tim protiv Danaca upisat dve pobjede i posle toga dolazi davljenje nasih dobrih starih rivala.

avatar
_mladen_
Sunday, 06.12.2020
23:13

Bravo momci, odličan meč, Salah fantastičan, bio je ključni igrač u ovom meču. Mane je baš u lošoj formi, sve živo maši, čak i onaj gol nije njegov, ali biće to bolje. Firmino igra sve bolje, jer kada on igra, igra i Liverpul. Vilijams može da posluži na desnom beku, ali bitno da se Trent vratio i naravno dobio Liverpul rezervnog golmana, to znači neću gledati više Adriana. 😄 Svaka im čast, može ovo još bolje, što je najvažnije.