Englezi se poigrali sa "Zmajevima", Kalvert-Luin ne može da stane, Belgijanci remizirali

Autor: Nikola Miloradović
petak 09.10.2020.
00:04
Izvor: Sportske.net

Još dva prijateljska susreta odigrana su večeras.

EPA-EFE/Glyn Kirk / POOL
EPA-EFE/Glyn Kirk / POOL

Povezane vesti

Fudbaleri Engleske slavili su protiv selekcije Velsa u prijateljskom susretu odigranom na "Vembliju", rezultatom 3:0 (1:0).

Sautgejt je izveo veoma interesantnu postavu: Poup, Tripije, Koudi, Gomez, Kin, Saka, Filips, Vinks, Griliš, Kalvert-Luin i Ings.

"Gordi Albion" je do prednosti stigao u 26. minutu, centaršut Griliša i odličan skok Kalverta-Luina, napadač Evertona je sjajnu formu potvrdio i na debiju u reprezentaciji, 1:0.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi do prvog gola u dresu reprezentacije stigao i kapiten Vulverhemptona Konor Koudi, koji je dobro odreagovao nakon centaršuta Tripijea iz slobodnog udarca i sa par metara savladao golmana Velsa.

Samo 10 minunta kasnije majstorija Denija Ingsa, koji je makazicama sa ivice petarca povisio prednost Engleske na 3:0.

Do kraja nije bilo promene rezultata, ubedljiva pobeda Engleza.

Baner 4

Večeras su prijateljski susret odigrale i selekcije Belgije i Obale Slonovače, duel u Briselu okončan je bez pobednika, rezultatom 1:1 (1:0).

Batšuaji je u 53. minutu doneo prednost "Crvenim Đavolima".

Usledile su brojne izmene na obe strane, da bi Bornu u 86. minutu skrivio penal, gosti su dobili idealnu priliku da poravnaju.

Vezista Milana Frank Kesi je preuzeo odgovornost i pogodio, 1:1 u belgijskoj prestonici.

Do kraja nije bilo promena, Belgijancu su bili nešto bolji rival, ali se ne može reći da fudbaleri Obale Slonovače nisu zaslužili remi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke