Englezi tvrde da je gotovo, Maks Alegri ima novi posao!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 03.04.2018.
09:20
Izvor: Sportske.net

Vest se proširila brzinom munje, lansirana pred večerašnji derbi Lige šampiona, izvor najtiražniji tabloid. Šta se dešava?

BETA/AP Photo/Massimo Pinca
BETA/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Navodno, Maks Alegri se dogovorio sa Čelsijem i naslediće Antonija Kontrea na klupi "Plavaca".

On ima ugovor do 2020. juče je rekao da je srećan u Juventusu i da želi da ostane, međutim ne baš kredibilni "San" tvrdi da je već sve dogovorio sa Čelsijem.

Tragom te vesti krenuli su i ostali engleski mediji, navodno je prošlog leta odbio Arsenal i da nasledi Vengera, iako ima ideju da napusti Italiju.

"Moj sledeći posao biće van Italije, to je sigurno", rekao je trener Juventusa juče, ali nije precizirao kada će to biti.

Navodno, Abramovič sprema ponudu koju Alegri neće moći da odbije, postaće najplaćeniji trener na svetu, a ono što je privuklo Čelsi su sjajni rezultati koje je sa Juventusom, za razliku od Kontea, Alegri postizao u Evropi.

Uz to, trener Juventusa je poznat kao klupski čovek, uvek je u javnosti smiren, nikada ne koristi teške reči, i na prvom mestu je to što štiti klub i ne iznosi prljav veš.

Ima vrlo jasan odnos prema igračima, ne boji se da povuče radikalne poteze i do sada je uvek uspevao da drži kontrolu u svlačionici po cenu da se odrekne Lea Bonućija, ili da prve zvezde tima pošalje na klupu.

U Juventusu jesu uplašeni da bi Alegri mogao da ode, pogotovo ako ove sezone osvoji tripletu koja mu je dva puta izmicala. Biće veoma teško stići ponovo do završnice, kako je Alegri rekao, u Italiji se stvara atmosfera da Juve svake godine treba da igra finale i da je lako stići do toga.

Najveća prepreka možda je večeras, u Torino stiže odmorni Real, preslišali su Juve u finalu u Kardifu, ali sa druge strane, kada god se u ovom veku meč između Reala i Juventusa igrao na dve utakmice, Španci su bivali eliminisani.

"Evropski klasik" kako ga mnogi nazivaju počinje u 20:45, revanš je za osam dana u Madridu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh1
Wednesday, 04.04.2018
00:07

Nema trenera kojeg bi voleo vise da vidim u Celsiju, ali ovo nema ni promil sanse da se desi.. budimo iskreni. A i koja Evropa, mislite na Ligu Evrope koju cemo igrati do godine, i za to da dodje Alegri ? Ma kako da ne.

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 03.04.2018
21:21

Ljudi Konte je isti trener kao Alegri.Ako bi dovodili trenera koji forsira filozofiju istu kao Konte i prethodni treneri Celzija onda ja ne bi dirao Kontea jer je najbolji u tome segmentu vodjenja tima.Ako Konte stvarno ode tj ako se ovoliko pise vjerovatno je i da ide ja bi da se napokon mjenja DNK Celzija. Dosta mi vise defanzive i igre na kontru pogotovo u velikim mecevima i sa jacim timovima.Obavezno ako bude Celzi trazio sljedeceg trenera da to bude neko ko ce izmjeniti skroz Celzi i uspostaviti napadacki fudbal sa dosta presinga i lopte u nogama.

avatar
REDsYNWA
Tuesday, 03.04.2018
19:38

Konte je po meni bolji trener kad se gleda sve ukupno,alegri je samo bolji takticar.Sve ovo je dzabe abramovic dopustio sebi,mogli su da imaju dobrog trenera na 10 god.da su ga samo malo ispostovali sa pojacanjima.

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 03.04.2018
12:48

Alegri je dobar trener ali ni Konte nista losiji,jednostavnije je ostaviti Antonia a svakako nije rijesenje svake druge sezone gledati katastrofu,treba ukloniti crve od igraca i ostaviit one koji zele da igraju za klub,nekad su igraci Celsija ginuli na terenu a sada velikoj vecini svejedno

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 03.04.2018
11:31

Izjavio je da nece vise raditi u Seria A , nakon Juvea i odma ovaj lazni vesnik plasira ovo ! Neverovatno

avatar
Tuesday, 03.04.2018
09:44

Nema od ovog nista pa nije covek lud. Bolji kadar ima i u Juveu, PSZ pa i Arsenalu ako je istina ovo sto se pise. JA bi barem iso tu negde a i bitna stvar niko te ne ometa dok u Celsiju, Marina-hijena samo ti hoda oko glave pa da uzme sve trofeje u prvoj sezoni u drugoj ce za nagradu umesto npr Timo Vernera dobiti Freizer Kembela „kao pojacanje“. On ako dodje je mnogo lud.

avatar
Dodaaa-ktbffh
Tuesday, 03.04.2018
23:52

Zasto bi bio lud, pa nece za kikiriki raditi, bice on druze debelo placen..

avatar
Wednesday, 04.04.2018
00:06

Pa hoce al isto moze dobiti u timu gde cene trenere i rade na miru. Mozda cak i vise bi dobio u Parisu npr a radio sa 3x boljom ekipom.

avatar
Bayern ljubav
Tuesday, 03.04.2018
09:43

Napustiti Juve da sjedne na klupu Čelzija nije normalan jednu sezonu će voditi Čelzi i onda će mu igrači okrenuti ledja kao svakom treneru do sad.

avatar
Fausto87
Tuesday, 03.04.2018
10:44

Nemoj tako, igraci tamo igraju iz ljubavi prema klubu i tradiciji dugoj citavih 15 godina...

avatar
REDsYNWA
Tuesday, 03.04.2018
19:33

Hahahah,dobarr! :D :D

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 03.04.2018
11:02

Ti pricas kao da je ovaj iznad Celsija a ne obrnuto. Ja sam protiv ovoga jer ne vidim razliku izmedju njega i Kontea. Jedina razlika je sto Alegri ima 100 puta bolji i skuplji tim nego Konte sto je imao u Juveu sto je dovelo do boljih rezultata u evropi ali opet je i tu luzer jer je gubio dva finala. Stvarno nam ne treba jos jedan trener koji voli da se pravi pametan vec neki jednostavan trener. Ja sam za Lamparda ili Jokana pa cak i Enrike bar je ofanzivan.