Eredivizija: Debakl lidera, ništa još nije gotovo!

Autor: Nikola Miloradović
subota 10.03.2018.
23:10
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri PSV Ajndhovena doživeli su više nego ubedljiv poraz u 27. kolu holandskog šampionata.

Beta/AP Photo/Peter Dejong
Beta/AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Izabranici Filipa Kokua gostovali su Vilemu II, a kući se vraćaju sa pet golova u mreži, domaćin je slavio sa ubedljivih 5:0 (1:0).

Niko nije mogao ni da nasluti da će "Filipsovci" doživeti ovakav debakl nakon prvih 45, iako je postalo jasno da će morati dobro da se pomuče na ovom gostovanju.

Vilem je nakon prvog poluvremena imao prednost od 1:0, strelac jedinog gola u prvih 45 minuta io je Rienstra u 21. minutu susreta.

A onda, u nastavku, Vilem nakon 15ak minuta igre dolazi do novog gola, strelac je bio Sol.

Sve je bilo jasno u 76. minutu, kada je Vilem u razmaku od samo šest minuta postigao dva gola i došao do četiri gola prednosti.

Mrežu favorizovanog rivala najpre je ponovo zatresao Sol u 70. minutu, 360 sekundi kasnije to je uradio i strelac prvog gola Rienstra.

Da stvar bude još gora, Sol u 90.  minutu sa kreča kompletira svoj het-trik, a tom prilikom PSV ostaje i sa igračem manje, kako je Lukasen dobio drugi žuti karton.

Zaista neočekivan debakl ekipe iz Ajndhovena, kojoj je ovo tek treći poraz u sezoni, ostaju prvi na tabeli sa 68 bodova, ali će im Ajaks, u slučaju pobede u 27. kolu, prići na sedam bodova razlike.

Vilem je ostvario veliki trijumf u borbi za opstanak, sada su prvi iznad crte, sa pet bodova više od roterdamske Sparte, koja je u opasnoj zoni.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 11.03.2018
03:09

Srpska stonotenisrka Sabina Surjan 18godisnja devojka iz Bačkog Gradišta, je najbolja stonoteniserka u svom uzrastu under18 u evropi i trenutno 5 na svetskoj rang listi.

avatar
Dača
Sunday, 11.03.2018
01:21

Smrdi na nameštaljku.