Evo kakve je uvrede slušao Pike, sutra uveče repriza!

Autor: Ivan Cvetković
petak 01.03.2019.
14:56
Izvor: Sportske.net

Jezivo i vrlo nepristojno, ali i to je deo fudbalskog folklora u Španiji.

EPA-EFE/QUIQUE GARCIA
EPA-EFE/QUIQUE GARCIA

Povezane vesti

Da dueli između Reala i Barselone umeju da budu vatreni i kontroverzni pokazale su nam scene i iz proteklog El Klasika u Kupu kralja.

Barsa je dobila na Bernabeu sa 3:0, a na udaru domaćih navijača posebno je bio Đerar Pike.

Pristalice Reala nisu prezale od žestokih uvreda na račun defanzivca "Blaugrane".

Aludirajući na to da njegova supruga "nosi pantalone" u kući, te skandirali da "dete nije njegovo", navijači Reala pokazali su i svoje loše lice.

Uz standardno "Pike, đubre jedno, Španija je tvoja domovina", to je redovan repertoar uvreda upućenih Pikeu ne samo na Bernabeu, već i u ostalim delovima Španije.

Isto ga očekuje i sutra uveče...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markyc
Saturday, 02.03.2019
13:16

I dobro. Sta sad? Jel on burno reagovao? Jel pricao kako ga svi mrze. Svi su protiv njega. Niko ga ne voli. Jel kmecao? Jel im odgovarao na provokacije? Utisavao publiku? Jel posle utakmice govorio koliko ima titula? Da je najbolji u univerzumu? Prema analogiji sa jednim igracem, da ne pominjem ime, dakle Pikea svi mrze zato sto je najlepsi, najbolji, najnajnajnajveci i jer mu zavide. Molim lepo. Postoji jedna stvar koja se zove samopouzdanje a o kojoj smo izgubili pojam sta uopste znaci.

avatar
Goran Stanojkov
Saturday, 02.03.2019
02:43

Najbolje vam je da se zalite kod Pereza sto placate kartu za 90 min sa Barsom a gledate samo do 60 ne pruzate ni malo otpora Koje sve bolesti imaju ovi ljudi bave se takvih glupostima i vredjaju Pikea zato im vraca Barsa petardama videlo se zadnjih 10 godina kako ih Barza ponijuje i zajebava kako na Bernabeu tako i u Primeru takva ponizenja i toliko golova u 10 godina Barsa nije dala ni najslabijeg tima u Primeru osim realu odaberite za danas jedan broj od 4 do 7 to je nova sifra Barse kada igra sa mali real jos niste ste isplakali sledi vam drugi plac ovu sezonu 5-1 0-3 hahahaha

avatar
ixyco96
Friday, 01.03.2019
16:35

ovo je zaista niska provokacija. kad nemas drugih argumenata a "pucas od muke" onda uzmi pa vredjaj.. nebitno je cak da li ima veze s' vezom..Sramota....

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 01.03.2019
16:07

zasto je igrao za Spaniju ako je ne smatra svojom zemljom?

avatar
Mirjevac
Saturday, 02.03.2019
01:02

Pare, pare, zar Madjari, Siptari i ostali iz nacionalne manjine koji igraju za srbiju mislis da je vole? Tako je i sa Pikeom!

avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 03.03.2019
03:25

nzm dal je vole al bar nista ne govore protiv Srbije . a ovaj otvoreno zagovara separatizam

avatar
Impozantno
Friday, 01.03.2019
16:04

Sad ce on da upali tviter da vidite kako ce to samo da odgovori.