Evo šta je Lamps napravio na poluvremenu za pobedu!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 30.12.2019.
09:37
Izvor: Sportske.net

Trener zna najbolje kakvi su odnosi u svlačionici.

EPA-EFE/Gerry Penny
EPA-EFE/Gerry Penny

Povezane vesti

Čelsi je juče uspeo da preokrene rezultata na "Emirajtsu" u svoju korist i tako obraduje svoje navijače. Pobeda je još slađa kada je ostvarena u gradskom derbiju protiv Arsenala u zadnjih deset minuta igre.

Do poluvremena je Lampardov tim delovao dosta nepovezano, "tobdžije" su imale bolje šanse i inicijativu, ali je onda došlo do pauze koju je trener "plavaca" odlično iskoristio.

"Ja sam rekao svoj deo u kome sam bio malo i stroži jer ne možete da dođete ovde bez zamerki na sebe misleći da ćete išta dobiti. Morali smo da igramo bolje, mi smo Čelsi. Ne možemo se samo predati, naših tri hiljade navijača je ovde. Onda su momci počeli da pričaju, bilo je i malo agresivno, što je dobra stvar"

"To mi se sviđa i toga treba da ima, ne želite jedanaest tihih igrača koji će bez reči i strasti nastaviti drugi deo utakmice", izjavo je Lampard po kraju meča.

Izgleda da je uperivanje prsta i kritikovanje donelo odličan rezultat u Londonu, "plavci" su mlad tim ovi im je bila odlična lekcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
T. Henry
Monday, 30.12.2019
12:09

Ja mislio platio Lenu. Da nije Leno kiksnuo ne bi gol dali do sutra

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 30.12.2019
14:11

Dao vam je Abraham gol i bez Lena u onoj kontri .Realan treba biti Celzi je bio bolji od Arsenala kao i kod vecine protivnika gdje smo bili gubili bodove samo mora se priznati da Arsenal je bolje stojao sa Artetom u ovom mecu nego ranije .Pogledaj statistiku pa ces viditi jeste prvo poluvrijeme krenuli bolje ali Celzi vas je kasnije napadao sve vise i vise gol je morao doci.

avatar
T. Henry
Tuesday, 31.12.2019
21:15

Brate, normalno da će statistički Čelzi da stoji kad je jurio rezultat a Arsenal je odlučio da ga čuva, uzmite te činjenice u obzir, na nula nula i pola sata prvog poluvremena Arsenal je zgazio Čelzi, posle se taktički povukli i to je bila greška, ali Čelzi jeste napadao i napadao ali jalovo, bez nekih opasnih šansi a onda Leno pogrešio. Gol Abrahama je iz kontre, Arsenal imao šansu pre toga i iskomplikovali, nastala kontra i eto gola, moras sve činjenice da uzmeš u obzir. Moj drug vatreni navijač Čelzija rekao nakon prvih pola sata "Lele, vi ste rešili da nas pregazite"

avatar
tomi selbi
Monday, 30.12.2019
11:42

Desio se Leno. Spasavao je Arsenal 100 puta, ali njemu na dusu ide preokret.

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 30.12.2019
11:10

Podrska Lampardu u onome sto je zapoceo pocev od mladih igraca kojima bi rjetko ko dao sansu uprkosu banu,igramo lijep fudbal da bi se napravila masina od ekipe koja reda pobjede treba vremena.Meni se svidja sto napokon smo vidjeli da imamo sta da ponudimo od mladih snaga koji su medju najboljim skolama u Engleskoj.Uz mlad tim i pojedine iskusne igrace i kad se popune jos neke pozicije bit cemo jos bolji.U prvoj sezoni mora biti uspona i padova ono sto treba da se uradi jeste da se da puna podrska radu Lamparda koji je mlad trener i nasa najveca igracka legenda zbog toga svega i zasluzuje veci kredit od ostalih proslih trenera.

avatar
Dax89
Monday, 30.12.2019
10:42

Pa normalno... Mora se nekada i sakom od sto udariti.. Sjetite se samo J Terry koji je u ovakvim situacijama kada se gubi na poluvremenu znao napraviti opsti karambol u svlačionici. Fudbal je muska igra, nije za mekusce.