Evo šta je Mile rekao posle "Teatra snova"

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.11.2017.
10:58
Izvor: Sportske.net

Supertalentovani golman Benfike ponovo je u centru pažnje, posle još jednog duela sa Mančester Junajtedom.

Epa/Antonio Cotrim
Epa/Antonio Cotrim

Povezane vesti

Ako ste pratili sinoćnja dešavanja na ''Old Trafordu'', mogli ste još jednom da se uverite u ogroman potencijal 18-golmana Benfike Mileta Svilara i nadamo se, budućeg reprezentativca naše zemlje.

Talentovani čuvar mreže je najpre u prvom poluvremenu odbranio jedanaesterac Marsijalu, ali potom nije imao sreće prilikom odličnog šuta Nemanje Matića, kada se lopta od stative odbila njemu o leđa ipotom završila u mreži.

U nastavku je još jednom savladan sa bele tačke, kada je Blind u 78. minutu postavio konačnih 2:0, ali bez obzira, za njega je sve ovo jedno ogromno iskustvo koje će mu biti od neprocenjive važnosti za dalji razvoj.

Kakav je utisak ostavio, svedoče i pisanja britanskih medija posle utakmice, a jedna Svilarova rečenica u razgovoru sa novinarima na Ostrvu posebno će se dopasti navijačima Mančester Junajteda.

''Neću lagati ako vam kažem da je bilo zaista veličanstveno igrati na Teatru snova u ovim mojim godinama'', istakao je Svilar.

Svom treneru je zahvalio na velikom poverenju koje mu ukazuje i na podršci koju oseća na svakom koraku, tako je bilo i posle tog nesrećno primljenog gola u 45. minutu.

''Nastaviću maksimalno da se borim, kako bih što više pomogao timu'', optimistički je zaključio Svilar.
-


---

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke