Evo šta kažu Klop i Lampard nakon rasprave koja je obišla svet, posle svega idu na pivo?

Autor: Beta Beta
petak 24.07.2020.
20:17
Izvor: Beta

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da njegov kolega iz Čelsija Frenk Lampard mora mnogo toga da nauči, nakon što je rekao da su u Livepulu arogantni posle osvajanja titule u Premijer ligi.

Phil Noble/Pool via AP
Phil Noble/Pool via AP

Povezane vesti

Liverpul je u sredu pobedio Čelsi sa 5:3, a Lampard je tokom utakmice ušao u raspravu sa pomoćnim trenerom Liverpula. On je u pojednim trenucima i psovao, što se moglo čuti u prenosu, pošto se utakmica igrala pred praznim tribinama.

Posle utakmice Lampard je čestitao Liverpulu na pobedi i rekao: "Svaka čast, osvojili su ligu, ali ne treba da budu arogantni".

Klopu se nije svidela ta izjava.

"Ne možeš tako nešto reći meni i ljudima na mojoj klupi pošto mi nismo arogantni. Frenk je bio veoma takmičarski nastrojen i ja to mnogo poštujem. Mislim da u takvim situacijama, možeš da kažeš skoro šta god želiš. Ali, posle utakmice, to se završava. Ono što mora da nauči, to je da završi sa time po završetku utakmice, a on to nije uradio. U takvoj situaciji, u raspravi želiš da povrediš drugu osobu", rekao je Klop.

On je naveo da je Lampard mogao da odluči da "zatvori knjigu" o raspravi, ali da to nije učinio.

"A to je ono što mi se ne dopada", dodao je nemački trener.

"Nije u redu pričati posle utakmice na takav način. Frenk mora to da nauči, a ima mnogo vremena da nauči jer je mlad trener. Tokom utakmice, ono što izgovorite nije problem, ali posle utakmice... Nismo arogantni, mi smo suprotno od toga", rekao je Klop.

Lampard se danas izvinio zbog svog ponašanja, ali ne i zbog strasti koju je pokazao.

"Što se tiče rečnika, žalim zbog toga. Sve to se proširilo na društvenim medijima. Imam dve mlade ćerke koje koriste te mreže i žalim zbog toga što sam uradio", naveo je trener Čelsija.

"Moram da budem jasan, neki su rekli da sam bio uznemiren zbog slavlja Liverpula. Daleko od toga, mislim da bi Liverpul trebalo da slavi koliko želi posle ovakve sezone. Mogu tako da slave posle utakmice, posle svakog gola i slaviće još jednom sa navijačima kad budu mogli. Ja bih popio pivo sa Klopom posle utakmice. Ali, bilo je stvari koje mi se nisu svidele sa njihove klupe, ne Jirgen Klop, već ljudi iza klupe za koje mislim da su prešli granicu i to je ono što me je uznemirilo", rekao je Lampard.

Takmičenje u Premijer ligi završava se u nedelju, Liverpul će igrati na gostovanju protiv Njukasla, a Čelsi će dočekati Vulverhempton.

baner 2

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boginja iz Bergama
Saturday, 25.07.2020
03:26

Osvojio si naslov ali ne moras bit bahat i slavit na takav nacin jer ti to nista ne znaci (osvojio si titulu i bez tog u prevodu) kaze Frenki koga sam mnogo gotivio kao igraca a sad Frenkija treba pitat kako su slavili oni protiv Liverpula 2014 te kad je se nas kapetat okliznuo? Za njih nebitan mec a za nas mnogo bitan da ne kazem koliko je Stiviju taj mec bio vazan...Dosta nesportski se ponio Lampard kao neki klinac, nije mu kriv ni Klop ni Liverpul koji ih je natabao dva puta u pl i to sto ce se oni sad u zsdnjem kolu borit za lš...e moj frenki nekad se poraz mora podnijet a ne odma kukat.