Evra slomljen, želi otkaz, kome trebaju šamari?!

Autor: Stefan Matić
nedelja 04.10.2020.
21:21
Izvor: Sportske.net

Francuz nije očekivao ovakav početak karijere na Skaj Sportu.

Beta/AP Photo/Fernando Vergara
Beta/AP Photo/Fernando Vergara

Povezane vesti

Mančester Junajted je dotakao dno.

Danas su Solskjer i njegovi puleni doživeli poraz od 6:1 na svom "Old Trafordu" od strane Murinjovog Totenhema.

Jasno, ni sudija nije briljirao. Lamela nije cvećka, Marsijal je burno reagovao i dobio crveni na 'foru'. Ipak odnos igrača Junajteda po gubitku vođstva nije karakteristika za tim koji se diči da je najveći na svetu.

O ovome je pričao i Patris Evra. Danas mu je bio tek drugi dan kao zaposleni na Skaj Sportu, teško mu je bilo da odvoji ulogu analitičara od navijača.

Francuz je pomenuo kako se oseća kao Aleksis Sančez po dolasku u Junajted, podsetimo Čilenac je već posle prve serije treninga želeo da raskine ugovor sa "đavolima". Nekadašnji kapiten Junajteda je pomenuo i Megvajera i neostvarenu želju u vidu u Sanča.

Junajted u svakom roku traži partnera za engleskog reprezentativca, možda je vreme da Hari i bude prebačen na klupu - rekao je Evra. Na kraju svog izlaganja, rekao je sledeće.

"Teško je slomiti čoveka kao mene. Ja samo veoma pozitivna osoba. Ne promovišem nasilje, ali mnogim u Junajtedu sada treba šamar", izjavio je Evra.

Na koga se misli, znamo i ne znamo - kandidata je prosto previše.

Bonus 10
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Monday, 05.10.2020
10:53

Ne samar, SAMARCINA.

avatar
deki trbic
Monday, 05.10.2020
08:11

Kako Marsijal tako i Lamela zasluzuje crveni...ali sudija je to sve video drugacije xE

avatar
Marko HM
Sunday, 04.10.2020
22:42

Za sve je u pravu.

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 04.10.2020
22:20

Kako , pa on sve zna , osim da kaze jasno i glasno - Pogba , odlazi ! Prijatelji i sve ostalo ok , ali ako vec pametujes , budi iskren

avatar
Jagger86
Monday, 05.10.2020
11:46

Godinama pričam da je Pogba problem, jednostavno njegova pojava je jedan ogromni virus u timu, čovek prosto statira , on nema nikakav doprinos i prosto samo zauzima mesto . Bez obzira na sve , nije samo do njega, mnogo ima truleži i generalno timski moral je nula. Unitedu treba jedan Bjelsa i druga uprava , koja neće da sklapa ugovor sa plaćenicima koji odradjuju utakmice i koji se slikaju po instagramu , već sa fudbalerima. United je postao franšiza , a ako planiraju da vrate ovaj klub na staru slavu promeniće upravu , za početak.