Evropski gigant "prepisuje" od Sitija?

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 25.09.2018.
21:55
Izvor: Sportske.net

Krajem avgusta je izašao dokumentarac "All or Nothing", a uskoro bi mogli da vidimo nešto slično i u drugim klubovima.

mcfc.co.uk
mcfc.co.uk

Povezane vesti

Amazon je izbacio prvi dokumentarac ovakve vrste kada su u pitanju fudbalski timovi, nešto slično je viđeno u NFL-u, ali prvi put kada je fudbal u pitanju.

Pep Gvardiola i Mančester siti su pristali da snime dokumentarac koji pokazuje šta se sve dešava van utakmice i da se u potpunosti zaviri u svlačionicu "Građana". Pretpostavlja se da je klub iz Mančestera zaradio 11 miliona funti za ovaj projekat.

Interesantno je da je Siti imao fantastičnu sezonu, sezonu iz snova kada je u pitanju liga, a sve je to ostalo zabeleženo u ovom dokumentarcu. Videli smo neke neverovatne scene, od toga kakav je perfekcionista Gvardiola, do toga kakva je atmosfera nakon nekog vrlo bolnog poraza, poput onog od Liverpula u Ligi šampiona.

Videli smo ko je glavni šaljivdžija u timu, koga najviše "zafrkavaju", koju pesmu slušaju pre svakog meča, kako se potpisuju neki specifični transferi i mnoge druge stvari, zaista vredi pogledati jer ono što vidimo na tv-u nije ni 10% onoga što se stvarno dešava. "All or Nothing" je dokumentarac koji je oduševio navijače širom sveta.

Pretpostavlja se da bi Amazon nastavio da radi ovakve projekte, a navodno narednu ponudu ima nemački Bajern. Klub iz Minhena bi mogao sledeće godine da uradi ono što je Siti uradio prošle sezone. Mogli bi da vidimo šale Humelsa i Milera, koliko je glasan na poluvremenu Niko Kovač, kako Rumenige navija i mnoge druge zanimljive detalje. Bilo bi odlično kada bi ovakvih emisija bilo što više.

Niko Kovac

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Tuesday, 25.09.2018
22:12

Juventus je imao neku seriju, ispratio sam ih cinimi se do trece epizode gde su obradjivali Pjanica i duel sa Interom.

avatar
Marchisio8
Wednesday, 26.09.2018
01:01

Јесте,има на Нетфликсу.