Fabinjo se uplašio Mitra, nazvao ga "ubicom"

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 26.09.2022.
18:15
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Liverpula nahvalio srpskog asa.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaler Liverpula i standardni reprezentativac Brazila Fabinjo progovorio je o srpskom napadaču Aleksandru Mitroviću sa kojim će se susresti na Mundijalu u Kataru.

Mitrović je na startu Premijer lige postigao dva pogotka za svoj Fulam protiv Fabinjovog Liverpula i bio nezaustavljiv za odbranu "crvenih" u remiju 2:2.

"Mitrović prolazi kroz velike trenutke. Prošle godine u Fulamu je postigao oko 40 golova. Ovu godinu je počeo dobro, postigao je golove i protiv nas. Veoma je iskusan, dostigao je određene godine koje sa sobom nose odgovornost. Mislim da tri gola protiv Švedske pokazuju da je u dobrom trenutku. On je ubica, voli da postiže golove", rekao je Fabinjo.

Fabinjo je govorio i o favoritima na Mundijalu u Kataru, svoju reprezentaciju vidi kao jednog od njih.

"Mislim da je Brazil, bez obzira na rezultate, jedan od favorita i tako će uvek biti. Drugi favorit je Francuske. Ne znam šta se dešava u Ligi nacija, da li selekcije rotiraju timove, ali naravno da je iznenađenje što je Nemačka izgubila od Mađarske i što je Engleska u seriji od pet utakmica bez pobede.  Naš najveći fokus je na našu reprezentaciju i način na koji igramo", fokusiran je Fabinjo na svoj tim.

Srbija i Brazil otvoriće takmičenje u grupi "G" na Svetskom prvenstvu 24. novembra od 22 sati. Pored ove dve reprezentacije, u grupi "G" igraće Švajcarska i Kamerun.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke