Falkao, a da se ti preseliš na tribine?

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 16.02.2015.
23:21
Izvor: Sportske.net

Radamel Falkao ponovo je zabeležio veoma bledu partiju. Kolumbijac je bio gotovo nevidljiv protiv Prestona, Junajted je potpuno mimo njega postigao tri gola. Ali, ako on nije bio inspirisan, to se ne može reći za navijače Junajteda koji su ga 'potkačili'

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Radamel Falkao ponovo nije uspeo da postigne gol i čini se da navijači više nemaju strpljenja za njega.

Podsetimo, on je izviždan kada je napuštao igru protiv Barnlija, popravni protiv Prestona nije prošao dobro, Kolumbijac ponovo nije upisao svoje ime na semafor.

Navijači Junajteda na tviteru su se šalili na njegov račun, ali mnogi su izražavali i nevericu da taj igrač zarađuje gotovo 300 hiljada funti nedeljno.

Mnogi mu savetuju da se preseli na tribine, većina se nada da Junajted neće napraviti kardinalnu grešku na leto i otkupiti ugovor Kolumbijca od Monaka.

Ipak, treba imati u vidu da je Falkao prošle sezone imao jednu od najtežih povreda koji mogu da zadese bilo kog sportistu, pokidao je ligamente kolena.

Pre te povrede, napadač Junajteda je igrao konstantno dobro nekoliko sezona u nizu i bio je možda i najproduktivniji napadač u Evropi.

Veliko je pitanje da li će uspeti da se vrati u nekadašnju formu, Junajted bi isplaćivanjem pune sume Monaku svakako mnogo stavio na kocku.

Ali, šta ako bi se ta kocka isplatila?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke