Fare ima viziju za Barselonu, predlog za Mesija, uslov za Nejmara i lekcija Ćaviju!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 21.12.2020.
10:33
Izvor: Sportske.net

Da li on pravo rešenje za predsednika katalonskog velikana?

EPA/QUIQUE GARCIA
EPA/QUIQUE GARCIA

Povezane vesti

Jedan od kandidata za predsednika Barselone Žordi Fare rekao je da je Nejmar dobrodošao na Kamp Nou, ali da će ukoliko to želi morati da smanji zahteve.

Kao nikad u poslednje tri i po godine, otkad je napustio Barselonu, ime Nejmara se spominje tako učestalo u kontekstu povratka na Kamp Nou.

Poslednji u nizu se toga dotakao Fare gostujući u nedelju uveče na radiju RAC1.

"Nejmar je dobrodošao, ali prvo bi trebalo da odustane od svojih zahteva, zamoli za oproštaj bez poniženja. Razgovarali smo sa ljudima iz njegovog okruženja o "povratku kući". Ko ne bi želeo trećeg najboljeg fudbalera na svetu u svom timu?" - poručio je Fare.

Otvorene karte!

Posted by Sportske.net on Понедељак, 21. децембар 2020.

Pitanje Nejmara nije jedino urgentno, pošto Lionelu Mesiju ističe ugovor na kraju sezone.

"Siguran sam da Mesi ne želi da napusti klub. Njegovi saradnici su mi rakli da želi da ostane i to je za nas pobednički projekat. Predlažem mu da godinu za godinom produžava ugovor i na kraju postane počasni predsednik. Sa takvim predlogom da li sme reći ne?" - samouveren je kandidat za predsednika Barselone.

Fare je razrešio dilemu da nekadašnji kapiten Ćavi Ernandez neće postati trener Barselone do 2022. godine.

"Ćavi je najbolji vezista u istoriji. Već nam je poručio da se do 2022. neće vraćati u Barselonu. On je budućnost Barselone, ali prvo mora krenuti iz Akademije da bi naučio šta znači biti trener. Ne mislim da želi da trenira bivše saigrače" - istakao je Fare.

Podsetimo, predsednički izbori su zakazani za mart, a tada će se i znati da li će Fare i formalno imati ingerencije da ovakve stavove pretoči u delo.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Tuesday, 22.12.2020
17:37

Mesiju to ne spominje smanjenje plate-zahtjeva. Znaci Mesi ostaje na 50 neto po sezoni? Ko da covjek ima 23 a ne 33 na ledjima, koda oni imaju tim za osvojiti nesto i eto jos im samo Mesi fali pa da osvoje sve trofeje svake godine. Pare u kasi necu ni spominjati. Igraci ce premije dobiti tek za 3 godine. Stopere im djeca igraju, i na kraju ta djeca su jedina svijetla tacka u timu. Svaka cast oboici mladih stopera, pa i Puigu, i Pedriju extra igraju al kad treba njima vremena. Kad nalete na Bajern, na Liverpul, City...treba njima vremenaaaa. A eto de daji 50 mil neto po sezoni dok uigravas djecu i da ispadnes u 16-ini finala od PSGa.

avatar
P. S.
Monday, 21.12.2020
13:41

Auuu kakav lik. Neymar može da dođe al' da zamoli za oproštaj i odustane od plate, pa kol'ko dobije. A Messi zapravo želi da ostane i naprosto ne sme da kaže ne kada bude čuo da bi na kraju mogao da bude počasni predsednik. Al' ipak najjače je dresiranje Xavija na petlićima da bi video šta znači biti trener, a čovek je već trener u Kataru i uživa tamo za velike pare i veliko poštovanje.

avatar
Bádr Hari
Monday, 21.12.2020
12:24

Ja bih mom idolu Messiju dao sve pare ovoga sveta, ključeve grada Barselone i sve zlatne lopte u narednih 50 godina pošto je zakinut za 44 zlatne lopte iz poslednjih 50 godina. :D