"Festival Vlahović", Dušan od 100 miliona, evo klubova koji su stali u red!

Autor: Boris Jovanović
sreda 08.02.2023.
08:52
Izvor: Sportske.net

Apenini pričaju o povratku srpskog bombardera!

EPA-EFE/MASSIMO PICA
EPA-EFE/MASSIMO PICA

Povezane vesti

"Festival Vlahović" je jedan od jutrošnjih naslova u italijanskim medijima, Dušan je podsetio Apenine sa dva gola u pobedi Juventusa u Salernu ko je pravi "bombarder" Serije A. "Bjankoneri" su lako slavili u Arekiju u "borbi za opstanak", kako je Alegri nazvao meč i sada se okreću Fiorentini koja stiže u Torino za vikend.

Uz hvalospeve na račun Srbina i konstataciju da je podigao Juventus i dalje je glavna tema moguća nova kazna koja bi Juventus (ako im oduzmu dodatnih 20 bodova) bacila u pakao Serije B.

U tom slučaju, verovatno bi tim drakonski rezao troškove, a to bi moglo da znači i prodaju Srbina o čijem se odlasku govorilo ove zime. 

Priča se da su njegovi menadžeri imali dosta ponuda, ali da Juve nije hteo ni da čuje za odlazak Srbina, ako neko ne stavi nepristojnu ponudu na sto. Zainteresovani su i dalje Arsenal (Vlahović ih je odbio pre odlaska u Juve), Junajted koji može da uloži preko 100 miliona, ali priča se da na leto u igru ulaze Real, Bajern i PSŽ.

Ima vremena, mediji u Italiji prenose da bi suma bila 90 miliona plus bonusi, odnosno da bi kompletan transfer morao da bude oko 100 miliona evra.

Ako Vlahović tokom proleća nastavi da daje golove i sačuva se od povreda, s obzirom na njegove godine i reputacije, ovo će neko platiti. Naravno, ako Juventus ostane u Seriji A i odluči se da zadrži glavne zvezde, Dušana niko neće moći da odvede iz Torina. 

Pominje se i Kostićev gol, Srbi su režirali meč u Salernu. Kragujevčanin je učestvovao u 100 golova u Italiji i Nemačkoj, 37 puta je bio strelac i ima 63 asistencije.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke