FIFA odgovorila, problem veličina slova!?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 26.09.2019.
20:02
Izvor: Sportske.net

Svetska kuća fudbala ne može da ne napravi skandal.

Epa/Nick Soland
Epa/Nick Soland

Povezane vesti

Fudbaler Argentine i Barselone je osvojio nagradu za najboljeg fudbalera u izbrou FIFA organizacije, njegovi glavni konkurenti su bili Virdžil van Dajk i Kristijano Ronaldo. Ipak glavne kritike nisu proistekle od njegovih rivala već se javilo nekoliko fudbalskih saveza koji tvrde da su njihovi glasovi izmanipulisani.

Najglasniji su bili iz FS Egipta pošto su njihovi glasovi za Mohameda Salaha nestali. Danas je FIFA reagovala sledećom objavom.

"Imena na obrascima za glasanje bila su napisana velikim slovima i zbog toga se činilo da nisu ispravna", stoji u saopštenju kuće fudbala. Takođe je navedeno da glasove FS Egipta nije potpisao generalni sekretar te afričke zemlje te da zbog toga nisu prihvaćeni", stoji u saopštenju.

Ostaje da se vidi dalji koraci oštećenih strana, FIFA uverava fudbalsku javnost da je sve bilo korektno pošto je glasanje nadgledao nezavisni posmatrač iz Švajcarske.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Pístolero
Friday, 27.09.2019
00:06

Ono jeste da glasovi FS Egipta uopšte nisu prihvaćeni, al se zato oni bune gde su njihovi glasovi za Salaha i ''dokazuju'' kako je ceo izbor neregularan. 😂

avatar
Badr Hari
Thursday, 26.09.2019
23:04

Haha, ma kakva bre veličina slova i šta bre nije prihvaćeno? Imamo mi našu maskotu El Clasico leyendasa koji će da nam objasni kako su ovo izmišljotine, a da je onaj najjadniji falsifikat nevešto brisan zapravo 'krunski dokaz' kako je Messijeva nagrada 'lažirana' i da nije 'lažiranja' dobio bi je njegov idol. :D

avatar
Südkurve München
Thursday, 26.09.2019
20:06