Florentino Perez trlja dlanove, vunderkind proradio!

Autor: Nikola Miloradović
subota 07.03.2020.
21:03
Izvor: Sportske.net

Ako se po jutru dan poznaje...

EPA-EFE/Luca Piergiovanni
EPA-EFE/Luca Piergiovanni

Povezane vesti

Realu se osladilo da kupuje talentovane Brazilce, počeli su sa Vinisijusom Žuniorom, koji je već praktično rešio jedan "El Klasiko", stigao je potom Rodrigo Goeš, koji je na momente pokazao da bi mogao da bude i bolji igrač od svog nešto starijeg zemljaka, a u januaru je na "Bernabeu" stigao i talentovani Rejnijer Žesus, u kojem prema određenim procenama čuči još veći potencijal nego kod prve dvojice.

Plaćen je Flamengu 35 miliona evra, početkom godine je stigao u klub, trenira sa Kastiljom, pa će se tek od naredne sezone priključiti prvoj ekipi.

Danas je upisao i svoj prvi gol u Madridu, doneo je prednost Real Madrid Kastilji u duelu sa Koruksom, susret je završen sa 4:0 (2:0).

Igrao se deveti minut, lepa akcija B tima "kraljevskog" kluba, nakon centaršuta sa desne strane, igrač sa dalje stative šalje loptu na prvu ka Rejnijeru, ovaj sa desetak metara šalje projektil u mrežu rivala za 1:0.

Tako je probio led u novom klubu, postaje sve jasnije da je Real napravio pun pogodak njegovim angažovanjem.

Nije to bilo sve od njega, u poslednjim trenucima susreta je lepo ispratio centaršut sa desne strane, te je sa par metara lako ubacio loptu u mrežu rivala za konačnih 4:0.

Pored pogodaka, oduševio je i jednim potezom.



baner

Jasno je da je pred Rejnijerom velika budućnost, u Španiji ga već porede sa bivšim igračem Reala Rikardom Kakom, videćemo da li može da ispuni očekivanja, ako se po jutru dan poznaje, neće imati problema, put ka zvezdama mu je dobro utaban.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke