Frajburg u 96. minutu ostao bez pobede!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.03.2023.
21:35
Izvor: Sportske.net

Pobeda im je izmakla u poslednjim trenucima.

 EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Kompletirano je 25. kolo Bundeslige, a u poslednjoj utakmici ovog kola Majnc je na svom terenu remizirao sa ekipom Frajburga - bilo je 1:1.

Mnogo ''slađi'' bod osvojio je domaći tim, jer je Frajburg bio na pragu pobede, ali nije uspeo da u samom finišu zadrži minimalnu prednost.

Frajburg je tako propustio priliku da se izjednači na tabeli sa trećeplasiranim Union Berlinom koji ima 48 bodova i sada je na 46 bodova na četvrtoj poziciji. Ekipa Majnca je u ''zlatnoj sredini'' sa 37 bodova, koliko ima i osmoplasirani Leverkuzen.

Golova nije bilo sve do 55. minuta, a onda je Ritsu Doan iskoristio nesporazum igrača Majnca, ''iščačkao'' loptu iz ruku golmana Centnera i potom je poslao u praznu mrežu.

Izgledalo je da će taj rezultat ostati na snazi do kraja meča, i da će Frajburg napraviti još jedan veliki korak ka plasmanu u Ligu šampiona, ali u šestom minutu nadoknade vremena Karim Onisivo donosi bod Majncu. Ažork je primio loptu u ''srcu'' kaznenog prostora, a onda je majstorski, između dvojice igrača prosledio za Onisiva koji pogađa za konačnih 1:1.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke