Fred i Erera izbačeni iz tima nakon poraza od Totenhema, "Pevci" napravili promenu na golu!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 02.09.2018.
16:32
Izvor: Sportske.net

Očekuju nas uskoro i utakmice od 17 h.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Arsenal se mučio sa Kardifom u današnjem uvodnom meču, a sada slede utakmice u kojima će se sastati Barnli i Junajted, kao i Votford i Totenhem.

Barnli: na golu je Hart, u odbrani Bardsli, Tarkovski, Ben Mi i Tejlor. Na sredini su Lenon, Vestvud, Kork i MekNil, a u napadu Hendriks i Vud.

Trener Barnlija nikako da postavi odbranu, konstantno pokušava da nađe dobitnu kombinaciju i da igraju kao prošle godine, mada su im ove kvalifikacije za Ligu Evrope pravile brojne probleme, jer oni jednostavno nemaju taj roster da bi se takmičili na više frontova.

Junajted : na golu je De Hea, u odbrani Valensija, Smoling, Lindelof i Šo. Na sredini Pogba, Matić i Felaini, a u napadu Lingard, Lukaku i Sančez.

Murinjo smatra da je Fred imao dosta kredita i da je vreme da malo sedne na klupu, takođe, Portugalac je vratio u tim Lindelofa, a Baji je ponovo na klupi.

Kada je meč Votforda i Totenhema u pitanju, to su timovi koju su počeli šampionat sa 100% učinkom, a neko će danas morati da ispusti prve bodove, očekuje se vrlo zanimljiva utakmica sa dosta golova.

Votford : na golu Foster, u odbrani Janmat, Ketkart, Kabasele i Holebas. Na sredini su Hjuz, Dokure, Kapu i Pereira, a u napadu Grej i Dini.

Totenhem : na golu Vorm, u odbrani Sančez, Vertongen i Aldervireld. Na sredini su Dembele, Ali i Eriksen. Kao bekovi/krila će delovati Tripije i Dejvis, a u napadu su Kejn i Lukas Moura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Sunday, 02.09.2018
20:24

Bojim se da ce Murinjo prezimeti celu sezonu, a da ce tek na kraju da se sravnjuju racuni kada budemo 5. ili 6. jer sa ovakvom igrom tesko da cemo i do LE, a i tamo bi nas kidao ko stigne.

avatar
La bestia negra
Sunday, 02.09.2018
16:50

Ako ne pobede ovakav Barnli treba da se ugase

avatar
Sunday, 02.09.2018
16:49

Fred je novi Kleberson.

avatar
Antihepi
Sunday, 02.09.2018
18:23

Аман човече,гледај Челси и њих коментариши!

avatar
Antihepi
Sunday, 02.09.2018
16:38

Ерера је био најбољи појединац првог полувремена у понедељак. Сваку рупу је попунио у тих 45 минута. Када видим да Фелаини игра... Једноставно не могу да дочекам отказ Муриња. Спремите се за још једну порцију Мурињовог антифудбала. Ако буде 0-1 до полувремена,очекујте бункерицу у наставку. Заиста не разумем људе који желе добро Јунајтеду,а у реду им је ово што Мурињо ради...

avatar
Man.United99
Sunday, 02.09.2018
17:38

Veliki sam fan Junajteda ali cim je Murinjo postavljen bilo je jasno da ce se tu igrati ruzan i neatraktivan fudbal. Nažalost to je i fudbal bez rezultata tako da ce ovo biti jos jedna losa sezona

avatar
Antihepi
Monday, 03.09.2018
15:14

Ја не могу да верујем заиста,па њему је Ерера практично био десни бек против Тотенхема...

avatar
Capitano
Sunday, 02.09.2018
17:51

E tebi Murinjo smeta, video bi ti sta su muke da ih vodi Spaleti.