FUDBALSKA POEZIJA - Šest dodavanja i gol posle 108 sekundi!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.04.2016.
21:03
Izvor: Sportske.net

Igrači minhenskog Bajerna pokazali su kako fudbal ume da bude jednostavna igra kada se na terenu nalaze majstori. Šest dodavanja i vođstvo posle 108 sekundi igre, definicija perfekcije.

Beta/AP Photo/Kerstin Joensson
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Fudbaleri minhenskog Bajerna poveli su protiv Benfike posle svega 108 sekundi igre, a nakon akcije koja predstavlja udžbenički primer jednostavne igre preciznih pasova.

Akcija je krenula iz zadnje linije od Džošue Kimiha koji je prosledio loptu ka desnoj aut liniji gde se nalazio Daglas Košta. Nakon što je obradio loptu i povukao je ka protivničkoj polovini, Brazilac je uputio hiruški preciznu dijagonalu ka Frenku Riberiju.

Francuz je upotrebljiv pas primio i odmah sebi dao for ka ivici šesnaesterca odakle je uposlio Tomasa Milera. Nemački internacionalac je kratko držao loptu u posedu pa je samo prosledio istu na bok odakle je Bernat centrirao na ivicu peterca i tamo pronašao Artura Vidala.

Čileanacu je preostalo da se pokloni i da glavom ubaci loptu u mrežu nemoćnog golmana Benfike, a vama preostaje da opisanu akciju pogledate u priloženom snimku jer će vam to pružiti veći užitak od našeg opisivanja.

Mašinerija počela da melje! 1:0 2' Arturo Vidal

Posted by Bajern Srbija on уторак 5. април 2016.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Андер Ерера
Wednesday, 06.04.2016
00:26

Uvijek mi je čudno bilo vidjeti da je neko Srbin iz navija za Bajern. To dvoje ne ide zajedno nikako, za većinu nas Srba je Bajern odbojan klub. Da se ne uvrijedi neko, poštujem klub.

avatar
Lasana
Tuesday, 05.04.2016
21:46

Ništa posebno

avatar
Totalno Iskren
Tuesday, 05.04.2016
21:10

Ehh da sudija nije pomoga i svirao pocetak meca tacno kad je Bajernu odgovaralo.