Galatasaraj otpušta Prandelija?

Autor: Miloš Marković
četvrtak 27.11.2014.
12:22
Izvor: Sportske.net

Italijanski stručnjak je na tankom ledu, izveštaji govore da bi koliko već sutra mogao da bude bicši trener Galtasaraja.

Beta/AP Photo/Antonio Clanni
Beta/AP Photo/Antonio Clanni

Povezane vesti

Poraz od Anderlehta označio je i eliminaciju turskog giganta iz elitnog evropskog takmičenja.

Poraz od belgijskog tima dolazi samo tri dana nakon ubedljivog i razočaravajućeg poraza u ligi od Trabzona i čelnici kluba su za danas najavili razgovore sa Ćezare Prandelijem.

„Zvanični stav još uvek nije poznat. Interni razgovori u rukovodstvu su obavljeni, bilo je više glasova za prekid saradnje, preostaje nam da razgovaramo sa Prandelijem.“, rekao je izvor iz kluba.

Odnosi na relaciji Prandeli – rukovodstvo kluba u poslednje vreme nisu na zadovoljavajućem nivou, prethodni predsednik kluba koji je doveo Prandelija, Unal Ajšal, zamenjen je Dujgunom Jarsuvatom, a Italijan ističe da mu je obećano da će se klub pojačati igračima kakvi su Alesandre pato, Džoel kembel i Aleks Song, što se nije obistinilo.

Velika prepreka u davanju otkaza italijanskom stručnjaku jeste finansijske prirode. Galatasaraj bi u slučaju prekida saradnje morao da isplati 3 miliona evra Prandeliju za preostalih 18 meseci ugovora, te će se u pregovorima ići na uzajamni prekid saradnje čime će turski klub biti oslobođen plaćanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke