Galijani progovorio o Mihi

Autor: Beta Beta
petak 01.04.2016.
22:38
Izvor: Beta

Na neki način poslao jasnu poruku od čega zavisi sudbina trenera...

BETA/AP Photo/Luca Bruno
BETA/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Izvršni direktor fudbalskog kluba Milan Adrijano Galijani rekao je danas da taj klub trenutno ne razmišlja o drugim trenerima, ali je i dodao da će sve zavisiti od rezultata.

Spekulacije o tome da će Siniša Mihajlović napustiti klupu Milana nisu novost, a italijanski novinari su i danas iskoristili priliku i ponovo pitali Galijanija o statusu nekadašnjeg selektora Srbije.

"Naš cilj je da osvojimo što više bodova u narednih sedam utakmica, a želimo i da osvojimo Kup Italije. Kada je reč o Mihajloviću... Siniša ima ugovor do 2017. godine, tako da trenutno ne razmišljamo o drugim trenerima. Ipak, treneru sve zavisi od rezultata", rekao je Galijani.

Mihajlović je ranije danas priznao da bi voleo da trenira zvezdu Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića. Kada su novinari upitali Galijanija da to prokomentariše, on je rekao "zbogom" i otišao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Friday, 01.04.2016
23:45

Znaci nista ni ne rekao

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Saturday, 02.04.2016
13:18

I nije bas da nije rekao, prakticno ispada da sudbina S.M. zavisi od Kupa. Ako ne pobedimo Juventus, onda cemo se okrenuti trazenju naslednika, a vec sad se opipava i teren i puls trenerskog asfalta:-)) P.S. Di Francesko nema nameru da dolazi u ovako konfuzan klub i neuredjeno okruzenje, Konte takodje, bice Broki i dolazi Pavoleti:-(

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Friday, 01.04.2016
22:39

Ovaj ne zna ni koliko utakmica mi jos igramo, a i izgleda kao pirana:-D