Garsija u bolnici, navijači napuštaju "Tumbu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.02.2018.
20:30
Izvor: Sportske.net

Zvanične odluke o otkazivanju grčkog derbija još uvek nema, ali se stiče utisak da večeras neće biti fudbala na stadionu "Tumba" u Solunu.

Epa/Guido Kirchner
Epa/Guido Kirchner

Povezane vesti

Početak derbi susreta 23. kola grčke Super lige između PAOK-a i Olimpijakosa odložen je do daljnjeg zbog incidenta koji se dogodio prilikom izlaska fudbalera i članova stručnog štaba na teren.

Strateg Olimpijakosa Oskar Garsija pogođen je rolnom papira u levu slepoočnicu nakon čega se srušio na zemlju i zatražio lekarsku pomoć.

Lekarski tim Olimpijakosa pregledao je Španca i naložio da Garsija bude podvrgnut dodatnim pregledima u solunskoj bolnici.

Grčki mediji javljaju da je Oskar Garsija sanitetom prebačen u bolnicu nakon čega su navijači počeli da napuštaju tribine svesni da utakmica najverovatnije neće ni biti odigrana. Ispred stadiona je došlo do sukoba huligana i policije koja je upotrebila suzavac kako bi sprečila eskalaciju nasilja.

Čeka se na zvaničnu potvrdu iz Soluna, ali se čini da će meč biti odložen za neki drugi termin i da bi zbog toga PAOK mogao da bude sankcionisan oduzimanjem tri boda.

Osam kola pre kraja crno-beli iz Soluna imaju šest bodova više od Olimpijakosa i svako odlaganje utakmice uz eventualnu kaznu moglo bi da predstavlja težak udarac za ekipu PAOK-a.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Džonson Don
Sunday, 25.02.2018
22:17

Folira ljiga, garant. Lakše im je tako, biće registrovano 3-0 za Olimpijakos, a ovako bi prsli...