Gatuzo ne prašta, ogromna kazna za jednog od najboljih!

Autor: Stefan Matić
petak 03.05.2019.
21:54
Izvor: Sportske.net

Da li je Francuz doveo u pitanje potencijalni ostanak na "San Siru"?

EPA-EFE/MIKE NELSON
EPA-EFE/MIKE NELSON

Povezane vesti

Rino Gatuzo je u svojoj igračkoj karijeri imao reputaciju tvrdog, agresivnog ali pre svega fudbalera sa ogromnim borilačkim duhom.

Ono što gledamo u njegovoj, potonjoj, karijeri fudbalerskog trenera ne odstupa mnogo od njegovih nastupa za "Rosonere" kao igrača.

Time ne čudi što želi da se na njegovim treninzima zna ko je gazda, što je svakako osetio Tieme Bakajoko.

Francuz, koji trenutno igra u Milanu kao pozajmljen igrač Čelsija, će snositi ogromne finansijske posledice zbog jednog kašnjenja na trening.

Naime, Bakajoko je kasnio čitavih sat vremena na trening prethodne srede, kazna će biti 90 hiljada evra po njegovom džepu.

Milan Lacio Sergej Milinkovic-Savic Bakajoko Korea

Francuz se inače odlično uklopio u tim Milana, jedan je od najboljih u timu, obe strane su u prošlosti izjavljivale kako žele produžetak saradnje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 03.05.2019
22:34

Prvo 30 pa sad 90 (niste samo vi napisali, da se razumemo, i drugi su tako preneli), hoce li sutra biti 150? I ima li Gatuzo neku odgovornost? Neverovatno je da toliko ima odresene ruke, ako je i dosao da spasi i pomogne, to nije opravdanje za sve ono lose sto je (u)radio u trenera svojstvu, a jako je sve ovo na kraju lose ispalo...