Gazdi Olimpijakosa prekipelo, sledi egzodus iz Pireja, "lete" i Srbi: "Ne zaslužujete ni toalet papir!"

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 07.05.2018.
21:29
Izvor: Sportske.net

Nakon jako loše sezone, prvi čovek "crveno-belih" sprema korenite promene.

EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU
EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Povezane vesti

Olimpijakos je ove sezone ostao bez ijednog trofeja, a da stvar bude još gora, naredne sezone ih neće biti ni u Ligi šampiona.

Evangelos Marinakis je pobesneo nakon poslednjeg poraza njegove ekipe, Oli je poražen na gostovanju Janjini sa 3:0, predsednik kluba iz Pireja se obratio stručnom štabu i igračima, na ne baš prijatan način.

"Ne pada mi na pamet da vam kažem da ćemo probati da vas zadržimo. Jer vi ne zaslužujete da nosite dres Olimpijakosa. Umesto da vam poželim srećan i lep odmor, mogu samo da vam kažem - gubite se! I to se odnosi na sve vas - igrače i trenere. Ne zaslužejete da vam damo ni toalet papir na treninzima. Ali, ja sam krivim, jer sam vam dao velike plate", rekao je Marinakis.

Gazda kluba iz Pireja je stastavio i spisak igrača koji će "leteti" izu kluba, a na njemu je i bivši napadač Partizana Uroš Đurđević, koji je minulog leta i stigao u klub.

Kevin Miralas je već vraćen u Everton, koji ga je u januaru pozajmio Olimpijakosu, a klub će napustiti i Filipe Pardo, koji je bio pozajmljen Nantu, zatim Alberto Botija, Belgijanac Bjorn Engles, kojeg je doveo bivši trener Besnik Hasi, kao i portugalski napadač Seba, ali i desni bek Omar Elabdulai, koji je svojevremeno bio i na radaru nekoliko klubova iz Premijer lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Malo veliki covek
Monday, 07.05.2018
22:13

Hahahahaha, koja bi ovo bila fora kada bi nekim cudom Ivica vrati Dju-Le kombinaciju nazad na jos jednu sezonu i da pozajmi Milenkovica i da nadje jos jednog pit bula (Evertona)... :"""D

avatar
DouglasHaffernan
Monday, 07.05.2018
23:44

Hahahah duhovito hahahahah