Gde je ''nestao'' Tokmak Nguen, neostvarena zimska želja Ivice Ilieva?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.03.2019.
20:13
Izvor: Sportske.net

Neočekivan razvoj događaja u poslednje dve nedelje.

Screenshot/YouTube/Magyar Labdarúgó Szövetség
Screenshot/YouTube/Magyar Labdarúgó Szövetség

Povezane vesti

O Tokmaku Nguenu se mnogo pisalo ove zime u srpskim medijima, ovaj ofanzivni vezista bio je na pragu Partizana, ali crno-beli nisu želeli da norveškom Stromsgodsetu plate obeštećenje od 400.000 evra, pa je Nguen završio u mađarskom Ferencvarošu.

Zbog toga se navijači Partizana pitaju da li bi sa Nguenom ekipa Partizana ovog proleća izgledala bolje, da li bi sa njim u timu, na primer, bili izbegnuti porazi od Radničkog i Voždovca koji su doveli do ostavki trenera Mirkovića i sportskog direktora Ilieva...

To nikad nećemo saznati, ali prilika je da pogledamo u komšiluk, da vidimo kako Nguenu ide u Ferencvarošu.

On je prve dve utakmice počeo sa klupe za rezerve, dobijao je priliku u drugom poluvremenu protiv Ujpešta i Debrecina, ali je Ferencvaroš u obe pomenute utakmice primao golove u poslednjim trenucima i ostajao bez dva, odnosno sva tri boda.

Potom je Nguen uvršten u startnu postavu i postigao svoj prvi gol za Ferencvaroš u pobedi protiv Puškaš Akademije od 4:0, a onda, kada se očekivalo da nastavi u tom stilu, on je ''nestao'' iz ekipe.

Ferencvaroš je u prethodna dva kola deklasirao DVTK sa 7:0, pa u gostima slavio protiv MTK sa 3:1, a Tokmaka Nguena ni u jednoj od te dve utakmice nije bilo ni na terenu, ni na klupi...

Videćemo koliko će još potrajati ovakav njegov status.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke