Gde si, Nenade, danas u Lučanima!?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.12.2014.
17:28
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Nenad Milijaš još jednom je demonstrirao svoje golgeterske sposobnosti u novom porazu Manise. Ovakva Milijaševa Majstorija danas je trebala njegovoj Zvezdi u Lučanima.

manisaspor.org.tr
manisaspor.org.tr

Povezane vesti

Fudbaleri Manisaspora taman su vezali dve pobede i izašli iz zone ispadanja a onda je usledila nova serija loših rezultata. Pored poraza u turskom Kupu u kojem je Milijaš postigao gol iz penala Manisa je dva puta za redom poklekla i u drugoj turskoj ligi.

Danas je tim bivših kapitena Crvene zvezde na domaćem terenu poražen od Samsunspora rezultatom 1:3 (1:3) a utešni pogodak za Manisu delo je Nenada Milijaša.

Nekadašnji reprezentativac Srbije pogodio je za Manisu u 84. minutu susreta iz slobodnog udarca. Lucidnim potezom, udarcem u golmanov ugao, Nenad Milijaš još jednom je demonstrirao klasu.

Upravo je ovakvim golovima Milijaš držao Zvezdu u trci sa Partizanom na startu sezone a njegovim odlaskom sa "Marakane" je otišla i efikasnost.

"Delije" će reći da je upravo jedan ovakav potez Zvezdi danas trebao u Lučanima kako bi na vreme bila stavljena tačka na duel sa Mladošću koji se na kraju završio remijem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN2
Sunday, 07.12.2014
18:37

Ništa specijalno, golmanov gol, da je stajao tu gde je bio mogao je živu loptu da uhvati bez da se kreće.