Genijalna priča Samira Nasrija o Horheu Sampaoliju

Autor: Milovan Longinov
utorak 05.05.2020.
23:07
Izvor: Sportske.net

Kakva ekipa, kako lud trener!

EPA/TIM KEETON
EPA/TIM KEETON

Povezane vesti

Sećate li se kako je Samir Nasri završio na pozajmici u Sevilji? Bilo je to u sezoni 2016/17, kada ga je otpisao Pep Gvardiola, a oberučke prihvatio Horhe Sampaoli, tek što je preuzeo Sevilju.

Sampaoli se nije dugo zadržao u Andaluziji, ali samo zato što nije mogao da odbije ponudu Argentine i da predvodi svoju zemlju na Mundijalu u Rusiji godinu dana kasnije.

Samir Nasri je danas otkrio kako ga je Sampaoli ubeđivao da pređe u Sevilju.

"Sa njim sam imao prijateljski odnos. On je bio moj prijatelj, a ne trener. Sampaoli me je toliko voleo da mi rekao "dođi kod nas, moći ćeš da piješ, da izlaziš, da radiš šta god hoćeš, ja ću te pokrivati kod uprave, a ako budeš želeo da ideš da vidiš familiju, doći ću da ti pričuvam i psa!"
, prisetio se Nasri.

Ako ste zaboravili, te sezone je Sevilja zaista imala strašnu ekipu, koja se do jednog momenta borila i za titulu.

"Sećam se da smo imali jedan od najjačih timova u Evropi. Tu su bili i Nzonzi, Vitolo, Jovetić, Sarabija, Ben Jeder, Adil Rami, Marijano... za šest meseci postali smo jaki kao Barsa i Real Madrid", istakao je Jovetić.

Nasri je u toj sezoni odigrao 30 utakmica i postigao tri gola, a potom je naredne sezone otišao na novu pozajmicu, u tursku Antaliju.

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke