Giljerme: ''Partizan mi uništio snove!''

Autor: Beta Beta
sreda 05.08.2015.
23:15
Izvor: Beta

Fudbaler Steaue Brazilac Giljerme rekao je večeras za agenciju Beta da mu je eliminacija od Partizana u kvalfikacijama za Ligu šampiona uništila snove da nastupa u najjačem evropskom takmičeni.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Ipak, sada naglašava da ekipa mora da se okrerene i izbori plasmanu u Ligu Evrope.

"Teško mi pada ovaj poraz i eliminacija. Nećemo igrati u Ligi šampiona. Izgubili smo utakmicu, koja je bila u našim rukama. Igubili smo je u trenucima kada smo pravili sitne greške u odbrani. To nas košta poraza", rekao je Giljerme za agenciju Beta.

Partizan je večeras posle preokreta savladao Steauu sa 4:2 u revanš utakmici trećeg kola kvalfikacija za Ligu šampiona i tako izborio plasman u baraž za najelitnije evropsko takmičenje.

Steaua je u lošoj finansijskoj situaciji, a plasman u grupnu fazu Lige šampiona doneo bi joj značajan novac. Ipak, Giljerme je rekao da eliminacija nije "ništa strašno" za klub.

"Imam ugovor sa Steauom. Ništa nije strašno... Veliki je ovo udarac za nas, jer ne idemo u Ligu šampiona, odakle se dobija mnogo novca... To je udarac za svaki klub.

Sada se okrećemo Ligi Evropa i nadamo se da ćemo izboriti plasman. Mi smo kao porodica i držimo se zajedno. Motivacije nam ne nedostaje za bilo koje takmičenje",
kazao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragojevic Andrija
Thursday, 06.08.2015
02:22

nisam grobar ali sam navijao i milo mi je da je prosao.. kad se radi o evropi navijao bi za bilo kojeg ,,naseg,,(naglasavam naseg jer sam iz cg a posto mi nemamo nikoga ni u LE da prodje 2 kolo onda mi ne preostaje nista bez za srbe da navijam. tako da poz pa dako prodjete i tu 4 prepreku do LS :)

avatar
hcXpfc
Wednesday, 05.08.2015
23:53

Ništa strašno, večeras nismo uništili samo tvoje snove! Bravo grobariiii! VOLIM PARTIZAN!!

avatar
Thursday, 06.08.2015
01:00

Ceka vad DINANO ZAGREB I BBB

avatar
Makaveli
Wednesday, 05.08.2015
23:27

Nisi jedini, unistio je snove i mnogima u Srbiji koji su navijali veceras protiv Partizana.