Gospodin Anćeloti!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.12.2014.
23:25
Izvor: Sportske.net

Velika scena ponekad u drugi plan stavi situacije koje se dogode iza kulisa a koje su vredne pomena. Takva je i ona zabeležena nakon završetka finalne utakmice FIFA Svetskog prvenstva u kojoj je glavna uloga pripala gospodinu Karlu Anćelotiju.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida objedinili su u subotu titule prvaka Evrope i sveta na klupskom nivou a trener Kraljevskog kluba Karlo Anćeloti još jednom je dokazao da mu nema ravnog.

Na stranu to što spada među najbolje trenere sveta o čemu svedoče osvojeni trofeji, Italijan je još jednom pokazao o kakvom se Gospodinu radi.

Fudbalski poklonici sigurno nisu očekivali da argentinski San Lorenco iznenadi Real Madird ali je Anćeloti pokazao kako se poštuje protivnik.

U trenucima dok su njegovi izabranici čekali na dodelu priznanja Karlito je otišao do fudbalera San Lorenca i rukovao se sa svakim po na osob čestitavši im na prikazanom.



Ne treba zaboraviti da su fudbaleri San Lorenca u više navrata tokom sinoćne utakmice pokazali previše grubosti koja je u pojedinim momentima išla do granice pogibljenosti u duelima sa protivničkim igračima.

Pored svega Karlo Veliki nije zaboravio na gospodske manire pa je posle svega stegao ruku protivničkim igračima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E
Monday, 22.12.2014
00:39

Samo cu reci da bi ovakav gest uradio bilo koji drugi trener koji je osvojio titulu,dao bi rijeci utjehe porazenom timu.Nista on nije uradio posebno sto drugi ne rade.

avatar
Rlxinho
Monday, 22.12.2014
01:14
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 22.12.2014
01:21

auuu covece tek sam vidim kako tebe izjeda mrznja prema Real Madridu i prema Realovim uspesima...pa ovde pljujes realove igrace