Gotovo? Kao 2010. Murinjo odlazi posle finala?! Ali gde?

Autor: Boris Jovanović
sreda 31.05.2023.
07:37
Izvor: Sportske.net

Portugalac poslednji put na klupi Rome?

Povezane vesti

Večeras je izgleda oproštaj Murinja, od Rome. Kako pišu italijanski mediji, on je prelomio, napustiće Rim posle dve godine. Ima ugovor na još godinu dana, no, nije zadovoljan odnosom sa porodicom Fridkin, tačnije njihovim ulaganjima u tim. Murinjo je to kroz redove rekao pred finale.

"Nije nam isti budžet, Sevilja ima jači tim, mi smo porodica, ali imamo igrače koji su do ove godine igrali drugu ligu", kaže Portugalac koji sanja reprizu iz 2010. On je tada osvojio trofej i u noći velikog trijumfa otišao iz Intera.

Repriza bi mogla da usledi sada, i dalje se priča o Pari Sen Žermenu što bi za Murinja bio povratak na veliku scenu. On nije želeo navodno da pregovara pre finala, koncentrisan je na to da Romi donese prvi evropski trofej. 

Rekao je da ne zba koga će trenirati naredne sezone, da ide na odmor. On neće voditi Romu u poslednjem meču Serije A jer je suspendovan. Ponuda će biti, ne iz Reala, kako se pisalo, Anćeloti ostaje, ali bi Murinjo mogao da sačeka neku od klupa u PL, doduše tek kada sezona počne. No. verovatnije je da bi prihvatio poziv iz Katara i preuzeo klupu PSŽ, bolje opcije nema. 

Sve u svemu, ovo je pravi Murinjo, opasan kao i uvek, fokusiran na jednu utakmicu, dobio je svih pet finala u Evropi, osvojio sve, možda sada priredi još jedan spektakularan oproštaj. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke